פורים שמח!

פורים שמח! ../images/Emo152.gif

אנשים!!! כבר מספר שנים לא-מבוטל אני טוענת כי בפורים שומה על אדם להתחפש ולעשות חיים (ולא להשתכר עד אבדן חושים כמו שאומרים במגילה, כי אחר-כך בעצם קמים בבוקר עם האנג-אובר). אז, רציתי לשאול, בתקווה לקבל גם תשובות - למה אתם מתחפשים? בואו נעשה פה שרשור שמייח. תביאו את הרעיונות הכי מקוריים שלכם, ואת התחפושת הסופית. מי בעד?

2 דברים שמחים ../images/Emo13.gif

1)בפורים תמיד יוצא היומולדת שלי
(השנה יצא שבוע לפני אבל לא משנה) אז זה תמיד זמן שמח בשבילי 2)תחפושות ! כיף לא נורמאלי
השנה לקחתי את זה קשה ועבדתי איזה 17 שעות על תחפושת בהכנה עצמית של האדם הקדמון (בעקבות מחדל שנה שעברה שבו אילתרתי תחפושת בחצי שעה והיה ממש גרוע) אז בקיצור פורים זה חג מעולה ! ואגב אין רע בלהשתכר "עד לא ידע" אפילו עם ההאנגאובר כי "פורים יש רק פעם בשנה"
בקיצור חג מעולה

BluePrint

New member
לכולנו

חג שמח לכל המתחפשים. אני לא. למה? ככה, אני לא אוהב את זה. במקום, אני עושה שטויות אחרות שקשורות בהתחפשות (כמו להגיד לאנשים שהתחפשתי לAeroGel), או דברים אחרים שאני מעדיף לא לפרסם מחוץ למעגל האנשים שמכירים אותי אישית. בנוסף, אגודת עידוד שפת האם מזכירה: hangover בעברית נקרא "חמרמורת". ואיך נפתרים מחמרמורת? בקלות. לפני שיוצאים מהבית דואגים שיהיה בקבוק מים גדול ליד הדלת, וכשחוזרים הביתה, הדבר הראשון שעושים זה לשתות ממנו כמה שיותר. לא חייבים לרוקן אותו לגמרי בבת אחת (זה יכאב), אבל כדאי לוודא שהוא ריק לפני שנופלים על המיטה. אני מבטיח לכם התעוררות מוקדמת בבוקר בגלל תופעת הלוואי של שתיית *ליטר וחצי מים בפרק זמן קצר, אבל אני מבטיח גם שתזכרו מה זה חמרמורת. (כי לא יהיה לכם)

ogmios

New member
כמו שאמרתי בת'רד למטה

אני אנסה השנה להתחפש לבן אנוש. אבל לא נראה לי שהתחפושת תצא אמינה יותר מידי...

למעלה