פורים שמח

magy

New member
קישור קשור

קיבלתי בדואר.....רציתי לצחוק.....אבל לא יצא לי...... > מי מבין גברים? > > 1 הגברים הנחמדים - מכוערים. > 2 הגברים היפים - לא נחמדים. > 3 הגברים היפים והנחמדים - זקנים. > 4 הגברים היפים, הנחמדים וההטרוסקסואלים - נשואים. > 5 לגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים - אין כסף. > 6 הגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים שיש להם כסף - חושבים שאנחנו רוצות > רק ת´כסף שלהם. > > 7 הגברים היפים שאין להם כסף - רוצים ת´כסף שלנו. > 8 הגברים היפים הלא כ"כ נחמדים שבמידה מסוימת הטרוסקסואלים - חושבים > שאנחנו לא מספיק יפות עבורם. > > 9 הגברים שחושבים שאנחנו יפות והם הטרוסקסואלים וכמעט נחמדים ויש להם > כסף - פחדנים > 10 גברים המעט יפים מעט נחמדים ויש להם קצת כסף ותודה לאל > הטרוסקסואלים- ביישנים, ובחיים לא יתחילו אתנו!!! > 11 הגברים שבחיים לא יתחילו אתנו - באופן מיידי מאבדים בנו עניין אם > אנחנו עושות ת´צעד הראשון. > > אז תגידו לי - מי יכול להבין אתכם בכלל?!!! > > גברים הם כמו יין - > כולם מתחילים כענבים - ותפקידנו, הנשים, לדרוך עליהם, ולהשאיר אותם בצד, > עד שהם יהפכו למשהו שכדאי לאכול אתו ארוחת ערב!!! > > >

מותר לך לגלות מקורות../images/Emo3.gif

ליבי ליבי עם הילדודס הקטנים.. כל השנה מחכים לפורים, ולהכעיס, כל שנה יורד בפורים גשם
חג שמח לכולם,

באווירת פורים../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif

נתחפש לדוברי אידיש. נעסוק בקללות... לכל אויבי ישראל, באשר הם שם. באווירה , נוסטלגית מבית אבא. מעין נהמת אזהרה. רוצה לומר. ´ לך תתחפף, פן יבולע לך!´ הקטע המובא כאן , מונולוג, מתוך הצגה כלשהי, על ה ´יאכנה ´, היהודית, המצויה. הדברים נאמרים בניגון. די למי שמכיר, להבין את המצב המתפתח, לקלוט את הרמז. אזהרה אחרונה, לפני הזאפטה הצפויה. ".... א-שטעכעניש, א-ברעכעניש א-מאכע דיר, אין זייט. א-בראנדט אין די קישקעס, דאס מאל פארדרייט. אן אומגליק, א- מגייפע. אן אומגליק דיר , א- שרייפע...." ולאלה שאינם דוברי אידיש, יש לכם תרגיל בית. אנא, נסו לשנן: "... זיי ווי דו גייסט... " (ראה, לאן אתה הולך) "... אונד גיי ווי דו זייסט.." (ולך, לאן עיניך רואות) למהדרין , נא להבליט מעט, את הסנטר, קדימה, בעת הגיית המלים. אידיש לא תלמדו. אבל, את המבטא, כבר יש לכם ! והבדיחה המלווה את שני המשפטים הנ"ל : פוזל ושיכור מתנגשים ברחוב,שניהם נופלים לקרקע. אומר הפוזל לשיכור : - " מדוע אינך מסתכל לאן אתה הולך ? " עונה השיכור " : - " מדוע אינך הולך לאן שאתה מסתכל ? " חג שמח ומבדח !

magy

New member
האם את בוכה או צוחקת?

הגיע במייל..... אישה אחת מתה ועולה לשמיים . ליד שערי גן העדן היא פוגשת בפטר הקדוש ... הם מדברים ומדברים ... עד שלפתע נשמעות זעקות מקפיאות דם . "אל תדאגי ," אומר פטר הקדוש - "זה רק מישהו שקודחים לו בשכמות כדי להתקין את הכנפיים" הגברת מעט מוטרדת אבל הם ממשיכים לפטפט ... כעבור עשר דקות , זעקות אימים מהדהדות שוב . "אלוהים אדירים ," אומרת האשה " מה קורה עכשיו ?" "אל דאגה ," משיב פטר הקדוש "הם רק קודחים לו בראש כדי להתקין את ההילה" "אני לא מסוגלת יותר ..." אומרת האישה "אני יורדת לגיהינום" "את לא יכולה" אומר פטר הקדוש "יאנסו ויעשו בך מעשי סדום !" "אני יודעת" עונה האשה "אבל את החורים בשביל זה - כבר יש לי !"

ובאותו עניין.../images/Emo152.gif

צדיק מגיע לשערי גן עדן. מקבל אותו המלאך גבריאל. מתלוה אליו, להדריך אותו במרחבי הגן. הייתי מבקש לראות את אברהם אבינו. מבקש הצדיק. המלאך גבריאל, מוליך אותו לבית הכנסת. יושב , זקן בעל הדרת פנים . מעיין בספר ה"קבלה". -זהו אברהם אבינו, אומר המלאך. הייתי רוצה לראות גם את ישו, אומר הצדיק. המלאך מוביל אותו לאגם, מעל פני המים מתרוצץ יחפן, עם שיער ארוך גולש. מאחוריו עדת מאמינים. - זהו ישו מסביר המלאך. הייתי רוצה, לראות את מוחמד*, מבקש הצדיק. מטיל ספק, ביכולתו של המלאך למלא את בקשתו. המלאך תוחב שתי אצבעות לפיו, מוציא שריקה : - " מוחמד ! תביא לכאן, שני קפה עם הל, בבקשה !" @@@@@ * מוקדש לבני דודינו,המוסלמים, ב "יום הקרבן"

magy

New member
קרבן?

בעיקר שלנו........ כל יום חג הקרבן......אצלנו........ היום היה חג הקרבנות...

ראויים לסליחה...../images/Emo8.gif../images/Emo150.gif

הגנרל שוורצקופ, מי שהיה מפקד הכוחות האמריקאיים, במלחמת המפרץ, נשאל, האם לא הגיעה העת לסלוח , לטרוריסטים של ´אל קעידה´. להפסיק את המרדף אחריהם. תפקידו, של אלהים, זה לסלוח. ענה הגנרל. מתפקידנו, לארגן את המפגש ביניהם...

magy

New member
אתה יכול

לסדר לי גם פגישה עם זה שתפקידו לסלוח???? יש לי איזה דיבור דחוף איתו....
PP

למעלה