פורים שמח לכולם!

רחלי!

New member
פורים שמח לכולם!

ראיתי מישהו מחופש להארי פוטר! איזה ילד אחד, מכיתה ז`, שיש לו שער שחור קוצים (כמו שמישהו כאן דמיין שיש להארי), שם משקפיים, לבש ג`קט כזה עם עניבה (לקח לי מאה שנה להבין-אבל זה כאילו המדים של הוגוורטס)(לדעתי אין להם עניבה, למרות שיש להם בפרומו לסרט!), לקח מטאטא מפלסטיק, וצייר לעצמו ברק (סגול!) על המצח, או בקיצור-התחפש לה``פ! לפי מה שאני ראיתי, אני הייתי היחידהשהבינה למה הוא התחפש...

sarah

New member
ילדה שהיתחפשה להארי פוטר...

אחת,בר התחפשה להארי פוטר כובע,הדויג,סוכריות הדוויג,מטאטא ועוד משהו שדומה לגלימה חוץ מזה... גלישמת ה``צעקה`` שלי דומה לגלימת קוסמים,ובלי המסכה אני נראיתי כאילו התחפשתי להרמיוני

Mixus

New member
שרה! (או ליאת)!

התקנתי אודיגו מחדש-מס. החבר שלי הוא-3580875 צרו איתי קשר!

יש לך אודיגו?

חשבתי שזו תוכנה שרק למוזרים יש אותה [כמוני] המספר שלי הוא 3278097 אבל אני כמעט לא משתמשת בה... תמר דינור

Mixus

New member
לא רק למוזרים יש אותה...

גם לי יש אותה-ואני לא מגדיר את עצמי כמוזר... בכל אופן-קיבלתי את ההודעה שלך ושל שרה ואישרתי לשתיכן וגם הוספתי אתכן לרשימת החברים שלי... יש עוד חברי פורום שיש להם אודיגו? עם כן-אני ישמח עם הם יצרו איתי קשר או שאני יצור קשר איתם-אם הם יתנו לי את מס. האודיגו שלהם/ן...

Panther

New member
למה אודיגו?

מה רע באייסיקיו? (האמת שיש הרבה דברים רעים ולכן אני עדיין באייסיקיו 98, ולא 2001). אבל באודיגו יש בקושי שני אנשים, ואייסיקיו יש לכל העולם.

Mixus

New member
אין שום דבר רע ב-ICQ

פשוט יש לי אודיגו...יש לי גם ICQ

גם לי יש את שניהם

פשוט כשהורדתי אודיגו הייתי, איך לומר, במצב מוזר, וזה היה מאוד טיפשי לעשות את זה, אבל בשביל מה למחוק? אז נשארתי עם זה. אני הרבה יותר באסק. תמר דינור

רחלי!

New member
המצב שלי

יש לי איסיקיו כבר המון זמן, גרסה הכי חדשה שיש (106136565 למי שמתעניין), ופעם שהאייסיקיו שלי היה מקולקל הורדתי אודיגו אבל זה היה אצלי מאה שנה והיו לי עשרים אלף בעיות בהתקנה ובכלל במחשב שלי, ואולי יום אחד אני אוריד שוב, בנתיים אין לי כוח...

Panther

New member
המון זמן?

אם יש לך אייסיקיו המון זמן איך זה שיש לך מספר כזה ארוך, עם תשע ספרות? לי יש אייסיקיו המון זמן, ויש לי מספר אייסיקיו עם שבע ספרות.

רחלי!

New member
היה לי קצר

אבל הוא התקלקל לי (אל תשאל), והייתי צריכה להחליף מספר, אז עכשיו יש לי ארוך...

Hermione

New member
גם לי יש את שניהם

רק שבאייסיקיו אני בקושי משתמשת כי זה מעצבן אותי... דרך אגב, את האודיגו הורדתי בהמלצת כמה ילדים מהפורום הזה. הID שלי הוא 2323750 ונחשו מה הניק שלי...

למעלה