פורים שמח ומבדח

פורים שמח ומבדח

אמש הפתיע אותי ידיד ,דברנו ברשת וספר לי כי יוצא למסיבת פורים ,ואני ברוח שטות אומרת לו "יופי לך ,אני יושבת פה עם כאבים ואתה מבלה .."והוא משיב לי אני יוצא למסיבה עם ידידה חדשה .. כעבור כשעה מתקשר אלי ומציין שנמצא ליד בית אמי שאתן לא כתובת ..מגיע ואומר "החלטי שדיי לקטר מהכסא את באה איתי אמי שתחיה מיד נזדעקה הכיצד??? אולם התעקש שאני אשב בנח במסיבה אראה הופעה והוא ישמור עליי ...ואכן הכניסה לרכב היתה פרויקט ,אבל, מאד נהנתי מהערב ...וצחקתי ובילתי ...בישבה על כסא עם רגל למעלה ..העברתי ערב קסום , בחברה חדשה . את הידיד הכרתי ברשת לפני המלחמה ,ומה שיש בנינו היא ידידות אמת ,כמו אחים ..אז גם ברשת ניתן להכיר אנשים נהדרים והבקר קמתי ליום נאה , והתישבתי בחצר עם כוס קפה ,והילדים בשלל תחפושות חולפים לידי ..איזה חג מקסים צבעוני ושמח ... . :אל תאמר ,כשהייתי צעיר התחפשתי .התחפש - והיית צעיר !! !הבוז לרצינים !יחיו המטורפים !חבר - העיז !היה עליז קלות דעת - מעלה .תבורך כל צהלה עם מעט כשרון והרבה רצון תוכל לזכות .בפרס הראשון (קיבוץ כברי) (לחצו על הרקדנית) חג שמח
טלי

meshi4

New member
חג פורים שמח ../images/Emo148.gif

טלי......לפעמים בלי תכנון יוצא ערב נהדר כמו שסיפרת. אצלי נכדתי הגיעה מחופשת והנה התוצאה .התחפשה לטינקרבל [לא שאני יודעת מי הדמות] תיכף יגיע הנסיך הגדול יותר ונראה את "הלוחם הטלויזיוני"--גם איזו דמות טלויזיונית נערצת

meshi4

New member
וה-power ranger שלי../images/Emo13.gif

כמה נערצות הדמויות הכל יכולות .....על הקטנים.

חג פורים שמח../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שתהיה השמחה מרובה בבתינו ובכל בית בישראל בריאות ואהבה ואושר לכולם

קדין

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif|חג פורים שמח שמחה ואושר

וחיוכים כל השנה אור ואהבה לכולם ביום ראשון מתקיימת אצלינו מסיבת פורים לבוגרים אצלינו אך הם כאלה מקסימים באים מחופשים כל כך גדולים ובעצם הם כל כך קטנים נקווה שיעבור חלק והכל יצליח אז שוב חג שמח ולהתראות בשבוע הבא כל השבוע יוצא לי להיות בעבודה כך שלא אוכל להתפנות למחשב אז שיהיה לכולם כייף שבת שלום ומבורך

חג שמח יקרה שלי אין כמו חבריםםםםםםם

אין כמו חברים טובים באמצע החיים אתמול בא ואסף אותי אחד הידידים שלי ולקח אותי לקריאת המגילה אצל אחד החברים בכמה השנים האחרונות לא התכנסנו כי היא היתה חולה בסרטן תודה לאל היא החלימה אז התכנסנו וקראנו את המגילה מקלף וחגגנו יום הולדת לאחת הבנות שהגיעה עם בנה הישן בידיים ולקחו אותי חזרה הביתה לא ממש חגיגה רק ההקראה של המגילה וארוחת ערב פשוטה וטעימה מזנון קטן שכל אחד הביא משהו ואני הבאתי את עצמי ואכלתי שם משהו זללתי יותר נכון כי החברה היה טעים לי לאכול , היו דברים טעים לי

למעלה