פורים פורים פורים.. שימו תחפושות שלכם.. אני זאת עם השמלה האדומה XD ילדת 70s שכזאת
B bily n New member 1/3/07 #1 פורים פורים פורים.. שימו תחפושות שלכם.. אני זאת עם השמלה האדומה XD ילדת 70s שכזאת
B BrightDarkness New member 4/3/07 #7 ממש מגניב! אני כל שנה מנסה לשכנע מישהו להתחפש לקני! ביצוע חמוד! אבל לפי דעתי לא הייתה צריך לשים את הדף עם המשפט..
ממש מגניב! אני כל שנה מנסה לשכנע מישהו להתחפש לקני! ביצוע חמוד! אבל לפי דעתי לא הייתה צריך לשים את הדף עם המשפט..
B BrightDarkness New member 4/3/07 #5 טוב אז אני אני התחפשתי למחליפת תחפושות.. תחפושת אחת: מישהי שתויה עם מחושים (או פרפר)
B BrightDarkness New member 4/3/07 #6 ו.. תחפושת שנייה: מישהי עם כתר ושרביט וחבר שברחה לה החזייה (או מלכה לא צנועה) כמו שאתם רואים...השנה העלתי על עצמי עם תחפושת מגוונות ומקוריות למדי!
ו.. תחפושת שנייה: מישהי עם כתר ושרביט וחבר שברחה לה החזייה (או מלכה לא צנועה) כמו שאתם רואים...השנה העלתי על עצמי עם תחפושת מגוונות ומקוריות למדי!
B BrightDarkness New member 4/3/07 #8 נ.ב כתוב על הכובע שלו: WELCOME TO SOUTHPARK ורקום עליו גם 4 הילדים! כובע ממש מגניב..
G g a g a New member 9/3/07 #10 איזה בעסה איתך. עד שסופסוף את שמה תמונה, את מצנזרת את פרצופך המלאכי? את לא מלאך. את