'פורים עבורי...

dahangali

New member
'פורים עבורי...

פורים: זו השמחה הגדולה בבית, אמא במטבח אופה עוגות מיוחדות, טעימות, עם דבש , עם קינמון ומה לא? זאת התחפושת שאבא ואמא ז"ל היקרים והאהובים שלי הכינו , ועמלו , עד הפרטים הקטנים, ואנו היינו חמישה אחים, וכל אחד ואחד קיבל את מלא תשומת הלב, בעיניין התחפושת, וכל כך חיכינו ליום הזה, שאמא תעיר אותנו מוקדם, נתלבש, ואז אמא תאפר את כל אחת בתורה...כל כך אהבנו את היום הזה, ואז בבוקר, אבא , שכל כך אהב לצלם, אילתר סטודיו לצילום בבית, וכל ילדי השכונה היו מגיעים, ואבא מצלם, כמובן שללא תשלום! ואנחנו אחרונים, וכל שנה זכור לי ולאחיי, שאיחרנו את הביתנים, עם ההפתעות וכו, כי הצטלמנו אחרונים ואז משלוחי המנות, וסעודת החג, וכולם מחופשים, ושמחה ענקית בבית, ומוזיקה, ואבא מחופש ומצחיק את כולם, אבא המצחיק המתוק והמקסים שלי, ואמא עומלת במטבח, ואפרת אחותי (אני לא) מטגת צ'יפס, ואבא וכולם מנפנפים שם למטה, ואבא קורא לאמא "דני תביאי לי חצי בצל ושמן, ומגבת רטובה" וככה כולנו בייחד סביב השולחן ושמחה גדולה... והיום הם אינם, ומעט אבדה שמחת החג , אני כל כך משתדלת מען בעלי וילדיי, כל כך עצוב האין שלהם. הם כל כך חסרים ולא משנה כמה זמן עוד יחלוף חג פורים שמח, אהובים ואהובות!

קינגית7

New member
נשמע שהיו לך הורים מדהימים

טוב הלב שלהם שניכר ממה שסיפרת מאד מיוחד בעיני.

אשבל1

New member
איך עובר עלייך בינתיים החג?

למעלה