פורים מתקרב!!!

פורים מתקרב!!!../images/Emo148.gif

ואני חייבת למצוא תחפושת מיוחדת. יש למישהו הצעות?? בואו נשנס מותניים או כנפיים ונחשוב על שלל תחפושות שאפשר לעשות או לקנות יש לנו שבוע לתכנן, אז קדימה לעבודה!!! רק טוב!!!

אופה3

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולכם כאן

גחלילית, גם אני בחיפושים , לא יודעת למה להתחפש מה עושים אולי אני אתחפש לבן אדם, במקום לאופה מלאת קמחחחחחחחח או שאולי אתחפש לליצן על מנת להצחיק את כולם או שאולי פשוט אשאר כמו שאני וזהו מה עושים האמת הייתי רוצה להתחפש לתינוקת וגם להשאר שם שבוע טוב לכולכםםםםםםםםםםם שבוע נפלא, שבוע של הגשמה, ושבוע שיהיה כולו רק ברכה האופה

פורים ממש בפתח../images/Emo65.gif ואני במתח

כאשר הילדים היו צעירים חיפשתי אותם בתחפושות מקוריות והם זכו בפרסים. וכעת,משהם לא רוצים כבר להתחפש אצטרך לחפש את עצמי

יודע ש...

New member
תמיד חשבתי שזה חג של ילדים

ככל שאני מזדקן אני מרגיש שזה חג של "גדולים" אני מוכן להתחפש לכל דבר העיקר שתהיה סיבה לשמוח.

חן (*_*)

New member
אני כל כך אוהבת להתחפש ../images/Emo148.gif

עד שבפורים, אני מחליפה את תחפושתי הרגילה אותה אני עוטה בעבודה, ומקבלת את הפאציינטים בתחפושת שובבה, כיד הדימיון השורה עלי.

גם אני אוהבת להתחפש השאלה למה?

עדיין לא העלנו הצעות אממממ מיישרת כנף עפה לי לחפש משהו מיוחד רק טוב!!!

קסם תודההההההה

הצעות מקסימות שלחת לנו עכשיו אני בהתלבטות רצינית כי יש שם שפע של רעיונות בינתיים בחרתי את זו רק טוב!!!

אבקש את התייחסות כל הצוות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סגול כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! געגעתי הרבההההההההההה!!! ועכשיו נעבור לילד אמממממ חייבת לציין שכמו האבא כך הילד - מיוחד במינו משפשפת משוש ימין מנסה לחשוב כיצד מכינים תחפושת של טרקטור?! אין ספק שהילד יצירתי עפה לי לערסלי כדי לחשוב כיצד עושים אותה. רק טוב!!!

תגידו???????

היכן ההתייחסות לזקן השבט? הא?????
סגולינקהההההה אני מצאתי כבר פתרון לגלגלי הטרקטור אבל עדיין לא לשאר, ממשיכה לחשוב רק טוב!!!

סגולינקההההההה

אתה יודע אני חושבת שאתה צודק. אני מתנדנדת לי על ערסלי הוא טיפה חלק מהגשם אבל קריר ונעים כוס מיץ צוף חמה לי ומשושיי מריחים את הריח של אחרי הגשם ואני חושבת על דבריך והרהורים כאלה ואחרים חולפים בראשי. כנראה שהאסקימוסים צודקים אחרי הכל כשאת הזקנים הם שולחים להר מושלג. מה אתה אומר? שולחת לך שקית של כוכבי אושר. ומצאתי כבר פתרון גם להגה של הטרקטור רק טוב!!!

למעלה