אך פורים פורים../images/Emo151.gif
פורים זה החג הכי אהוב עלי (אל תשאלו אותי למה חח כי אין לי מושג
). אין שנה שאני לא מתחפשת..מה שווה בפורים אם לא מתחפשים?! אז שנה אחת התחפשתי לקובוי ושנה אחרת התחפשתי לרמזור שמחליף צבעים (עם מנורות וכל זה.. משהו מגניב לאללה) ופעם אחת התחפשתי לנערת הפילים (פילים של פיתוח תמונות..)הלכתי לחנות צילום וביקשתי מהם את כל הפילים שנשארו להם.. קיצר, הייתה לי חצאית מפילים וחגורה גם מפילים ושרשרת מפילים, וטבעת מפילים וחולצה מפילים חח הכל היה מפילים

ועל הראש שמתי כובע של איזה חברת פילים חחח וזהו..יצא ממש יפה. ופעם אחת התחפשתי למלאך על רולר בלייץ חחח ופעם אחת התחפשתי לפרפר והשנה אני מתחפשת לסופר וומן ומור לסופר מן חיחי.. רעיונות לתחפושות: חוץ ממה שכבר אמרתי שזה דיי נדוש (חוץ מהרמזור ומנערת הפילים-שזה דיי קשה להכנה) אממ.. אפשר אם אתה ילד סנדוויץ' להתחפש לזה..אממ.. לוקחים ספוג כזה וחותחים בצורת חתיכת לחם (של לחם פרוס) פעמיים, ואז מחברים את זה למעלה איכשהו חח ואתה כאילו באמצע ואתה מדביק על הלחם תמונות שלך עם אחים שלך וזה.. ואפשר לחבר גם נייר בצורת חסה חח (לא חשוב, יוצא מגניב!!) אפשר להתחפש לפחית קולה חח אם אתם זוג (בן ובת) אפשר לאדם וחווה אפשר גם לשום-דבר חח אחד יתחפש לשום ואחד לדוור אפשר גם לרשת ג' אתה שם עלייך רשת ואת האות ג'-ממש קל להכנה. אמא שלי חיפשה פעם ילד אחד מהמושב לקונדום חחחח יצא מזה יפה!!! לוקחים צינור קצת יותר עבה וקשה מצינור שמשקים איתו בגינה את הפרחים חח.. וסוגרים אותו בצורה עגולה כמו חישוק.מחברים אליו נילון שקוף בצורת קונדום וכאילו אתם לובשים את זה מעליכם..זה התחפושת שהכי קל להכין..
אפשר גם לטלויזיה
ואפשר גם לטלפון חח
למתנה זה גם נחמד להתחפש..לוקחים קרטון גדול (הקרטון שמגיעה בתוכו הטלויזיה) ואם לא קניתם בדיוק עכשיו טלויזיה אז לא נורא.. אפשר גם עם קרטון אחר, מצפים את הקרטון בנייר עטיפה ושמים לו סרט. אתם כמובן לובשים את זה מעליכם (איכשהו חח) וזה יוצא ממש ממש יפה.>
אפשר גם לבורגר>
מכינים את זה פחות או יותר כמו הילד סנדוויץ' ואפשר להתחפש גם למרילו חחחחחח
מקווה שעזרתי