פורים ב-P&M

Puzzluna

New member
פורים ב-P&M ../images/Emo149.gif ../images/Emo91.gif

בחנות ה-P&M חוגגים פורים במוצאי שבת ה- 26.3.05
כל הפאזלים ללא מע"מ....
כולל הפאזלים הגדולים (9000) וכולל כל הפאזלים מקולקציית 2005!!! אל תשכחו להגיד שהגעתם מתפוז....

Miss CBR

New member
בהנחה שיש להם עוד פאזלים מהקולקציה

מיסי שעדיין מחכה לטלפון ....

aviar3

New member
פאזלונה תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

ביקרתי בחנות בפעם הראשונה ויצאתי מחוייכת עם 2 פאזלים, האחד הפחיות כמובן והשני של רנואר, מצרפת תמונה. במקום 380 ש"ח שילמתי 323 ש"ח - שווה בהחלט. מזל שבעלי היה איתי אחרת היייתי יוצאת בנזק כספי גדול
, הוא שכנע אותי ובצדק שאני אסיים קודם את אלה ואז נלך שוב לחנות . אז מקווה שהם לא יהיו קשים מידי, עכשיו אני מתלבטת מה לעשות קודם . דיווחים על התקדמותי בהמשך. לילה טוב לכולם.

aviar3

New member
יש בעיה בלהעלות תמונה

אז הנה הקישור. שימו לב שהמחיר הוא ל-1000 חלקים אני קניתי 1500. http://www.puzzles.co.il/product.asp?f=772&p=1

אין ספק שהפאזל יפה

אבל אני בכלל משוחדת כי אני עושה פאזלים רק של אומנות (חוץ מהמפה ההיסטורית המוזהבת שאני מזניחה כבר מעל חודש). אני מקוה השבוע לקפוץ לחנות בדיזינגוף עם חבר שרצה שאלך איתו לקנות פאזל. ראיתי באתר שיש פאזלים מאוד יפים של אתרים בעולם ואני מתלבטת עם לשנות את הסגנון שלי ולעשות כמה כאלה בישביל לתלות במשרד שלי (אני עובדת בתיירות אבל לא בקבלת קהל) דווקא תמונות של מקומות שקשורים לעבודה שלי. אבל..... זה לא נראה לכם קצת "קיטשי"?

aviar3

New member
תודה על הפרגון

אצלי זו פעם ראשונה לפאזל אומנות, זו הייתה בחירה של בעלי , אני בד"כ הולכת על הקיטשים למינהם נופים ןאחד כזה תלוי לי בסלון , כך שאני לא אובייקטיבית וחושבת שלתלות דבר כזה במשרד זה ממש יפה .

נאקי

New member
הכוונה לפאזלים שהבניה שלהם

הולכת לגובה כמו מבצרים מבנים וכדומה

Kניבל

New member
תמצאי את זה בקטגורית 3D

הנה דוגמית קטנה |http://www.puzzlesusa.com/cgi-bin/category.cgi?item=102883|

Puzzluna

New member
לצערנו, אין בארץ.... ../images/Emo4.gif

משום מה לא מביאים אותם כרגע לארץ. אם תהיה התפתחות בכיוון אני אעדכן... בינתיים אפשר להזמין מאתרים באינטרנט או להביא ישירות מחו"ל.

Kניבל

New member
מה הבעיה?

כמו שמזמינים מאתר של פאזל בארץ אותו הדבר מזמינים מחו"ל רק שזה מגיע תוך 10 ימים מה רע? ושוב אני חוזר לאיביי שם אפשר למצא דברים נדירים במחירים שווים תשאלו את אריאלה ובהזנמנות זו אריאלה
ממני

solitaryshell

New member
בדרך כלל כאשר שואלים בחנויות

בקשר לסוג מסויים של פאזל, התגובה היא שאין ביקוש. בפורום הזה אפשר לראות שהם טועים!!! כשנפתח הפורום היה דיון לגבי סוגים אחרים של פאזלים שכביכול אין להם ביקוש והוכח אחרת, אך עדיין לא הגיעו לארץ. לי נראה שזה התירוץ שנותנים ללקוח ושהסיבה היא אחרת, אולי ההסדר עם היבואן לא מאפשר... בכל מקרה אני גם אשמח לקבל תשובה כנה לשאלתך.

למעלה