פורים בתאים!

asafz8

New member
פורים בתאים!

אני קורא לכל ראשי התאים לשרשר להודעה זו את פעילותם של תאיהם לפורים. תא חיפה- הכנו כ-24 משלוחי מנות ויצאנו לחלקם בבית החולים רמב"ם שבחיפה, במחלקת יולדות ובמחלקת ילדים, לאחר מכן שתינו קפה ב"ארומה" שפתחו בביה"ח ואז נסענו לעמותת "בית חם"- ילדים עם צרכים מיוחדים, קיבלנו הסבר על העמותה ועשינו שמח לילדים. יש תמונות- בקרוב יעלו באתר הנוער.

EO117

New member
תא הרצליה

ביום ראשון הקרוב ייצא תא הרצליה לחלוקת משלוחי מנות במוקדים שונים בהרצליה והסביבה בראשות חברי הכנסת אילן שלגי, אתי ליבני ואהוד רצאבי. על החוויות אספר בתום הפעילות ביום ראשון.

תא נתניה-התא הדימיוני

לא עשינו כלום חוץ מלנסות לצרף אנשים מה הקטע בחלוקת מישלוחיי מנות?! המשלוחים יהיו כשרים?

Sashka7

New member
תא נתניה הוא לא תא דימיוני זהו

תא בתהליכי הקמה והוא עוד מעט יהיה קיים!!!

Sashka7

New member
תא ת"א

אנחנו נצא מחר לחלק משלוחי מנות לילדים חולים בביה"ח דנה!!! מקווה שאנחנו נהנה וגם הילדים!!! חג פורים שמח לכולכם!!!!

DrizztD

New member
שעה...

לכל תא ת"א: הפעילות תיהיה בשעה 15:00 ביום ראשון 27.3.05. נפגשים בביה"ח דנה. פורים שמח! אסף סיו"ר תא ת"א

tapr

New member
הפעילות

הייתה לנו פעילות מוצלחת ומהנה ביותר, הגענו למחלקה לילדים "דנה" בביה"ח "איכילוב" וחילקנו משלוחי מנות ומממתקים לילדים ולהוריהם, מצויידים בבלונים חולצות וכובעי שינוי. :) צולמו תמונות רבות יחסית ואני מקווה שהן יעלו לאתר בקרוב. טל יו"ר תא ת"א

Sashka7

New member
הפעילות של תא ת"א הייתה ממש מוצלחת!

היינו בבית חולים דנה באיכילוב והיינו לא הרבה אנשים לצערי אך עדיין היה ממש כיף ושימחנו הרבה ילדים חולים שבפורים הזה נתקעו בבית חולים!!! מקווה שהם נהנו מהמשלוחי מנות שאני טל ותום הכנו(למרות שטל התקמצן נורא ולכן הם היו ממש ממש ממש קטנים וזה היה אפילו מביך) אבל עדיין היה נחמד!!! מחכה לפעילות הבאה ! אולי נצא כבר לאיזה פעילות ככל ארצית כמו שעשינו שנה שעברה כאשר ניקינו חופי נתניה. זה היה ממש נחמד!!!

../images/Emo13.gif

היה ממש טוב ! כל הכבוד לטל, סשה ותום על הארגון ! וסשה, אל דאגה, בזמן הקרוב מתוכננים הרבה פעילויות ארציות !

למעלה