פורים בצורן

shavitmass

New member
ארוע פורים שאורגן על ידי המתנ"ס- מחאת הצופים

ביום שלישי אורגן בקדימה ובצורן ארועי פורים על ידי המתנ"ס. ראוי ראשית להודות לכל התושבים, לצופים, לתנועת בני המושבים שלקחו חלק בארגון ובבצוע וכמובן לעובדי המתנס ומנהליו- המון תודה, תודה למתנדבי המשא"ז ולשוטרים שלנו על הסיוע באבטחה! בבריכה בקדימה הייתי עד להתרחשות שאני חייב לשתף את כולכם: שבט הצופים שאירגן מתקנים לפעילות בחלק המערבי של הבריכה, הפסיק את ההכנות לשעה ארוכה לדיונים והתיעצויות בו לקחו חלק חברי השכב"ג (השכבה הבוגרת) ובו מחו על הכוונה לגבות כסף בכניסה לארוע. הטענה המרכזית של הצופים היתה כי ארוע קהילתי כזה חייב להיות נגיש לכל התושבים ללא תשלום, ניתן לגבות תשלום על מכירת מזון ,משקאות ואו פעילויות אחרות במתחם (כפי שנעשה בשנים הקודמות) אולם הגביה של 25 ש"ח בכניסה מבני 2-14 הינה טעות. הלב שלי התחמם לראות את מיטב הנוער שלנו שעומד על ערכי יסוד של שיוויון ונתינה לכל ללא הבדל בין בעלי אמצעים וחסרי אמצעים! ועל כך יישר כח!!!!! לאחר כשעתים של דיונים בין חניכי השכב"ג /הורים מתנדבים ובין מנהלת המתנ"ס נמצא פתרון שאפשר כניסה של חניכי השבט למתחם. המתקנים שהכינו הצופים היו אטרקציה אמיתית - כל הכבוד!!! כולי תקווה שארוע כמו פורים, יאפשר בשנים הבאות בכניסה ללא תשלום! ויאפשר לכל התשובים להנות מהפנינג קהילתי המאורגן היטב על ידי המתנ"ס בשיתוף כלל תנועות הנוער (לי באופן אישי חסרו בני תנועת בני עקיבא - שאירגנו אתמול ארוע יפה מאד בשבט! ). אשרי הישוב שיש לנו נוער אכפתי שכזה!! יישר כח שביט מס - חבר המועצה

motieilan

New member
"יחד בתופה" בושה וחרפה

כן גם אני הצבעתי לכם,מה קרה ?למה לא הגעתם שוב לארוע שנערך בצורן(צוך+אלבלק+עדנה חלופ) כן ציפיתי ליראותכם חוגגים פורים בצורן,אבל כניראה שלמדתם מגולברי אחרי הבחירות לא סופרים אותנו,חוץ מזה הפתעה נעימה היה לראות את אבי קולמן ושביט מס במסיבה כל הכבוד המשיכו כך וקולמן ההיה ראש המועצה הבא. וחוץ מזה היה יופי יופי של ארוע ואחלה מסיבה עם הדי גיי המוצלח מתשעים אף אם ועמדת הקפה ותחרות התחפושות שפו אחד גדול למארגניםהמשיכו כך למרות שלא קל

סמדר54

New member
אירוע פורים

לצערי, לא הגעתי עם בני משפחתי בשל ההוצאה הכספית הלא סימלית

Master Stav

New member
איש יקר

ככל הידוע לי אין חובת הופעה לכול מסיבה ובחנוכה ככל הזוכר לי מהתמונוךת אייל אלבלק השתתף במסיבה .... חושב שקצת ניסחפת בהפניית האצבע המאשימה . בסופו של יום מדובר באנשים שאולי היו להם תוכניות אחרות לאותו תאריך.

Master Stav

New member
על איזה אירוע מדובר ?

אשמח לפרטים ולהסבר על הסזכום הלא סימלי ...

shavitmass

New member
ארוע התקיים גם בשלוחת צורן וגם בבריכה בקדימה

דמי הכניסה - 25 ש"ח לגילאי 2-14 כל השאר כניסה ללא תשלום. הארועים התקימו ביום שלישי. בברכה שביט מס - חבר המועצה

Master Stav

New member
25 ש"ח לגילאי 3-14 נשמע לי הגיוני

2 ? כאילו למה ? מעבר לזה אני חושב שלא היה פרסום מספק בנושא הארוע, מאחר ו4 ילדים לפחותץ שעצתרתי פה ברחוב שלי ושאלתי אותם לא ידעו ל מה מדובר .....
מבחינת מחיר די הגיוני ואל מופקע ובתנאי שדמדובר בשימוש במיתקנים בתוך המחיר אפשר לעשות כרטיס שיכלול שימוש במיתקנים ואוכל ושתייה יחד מאין עסקת חבילה וכך ההורים יודעים שהילדים יותאים לארוע עם כסף שיספיק בדיוק לצרכים של העניין .

shavitmass

New member
כל הכבוד למארגנים ולמתחפשים!!

היה יופי של ארוע! היו תחפושות מושקעות מאד!! ואחלה מוזיקה! יישר כח!! שביט מס - חבר המועצה נ.ב חבל שלא אורגנה המסיבה ביום חמישי כך היה אפשר להביא גם תושבים שומרי מסורת לארוע הקהילתי.

Master Stav

New member
רעיון טוב לשנה הבאה לארגן את המסיבה אכן ביום

חמישי ...ולמשוך גם קהל שומר שבת . חבל שלא חשבתי על זה בעצמי היתי מאיר למארגני המסיבה . צודק ..תודה על ההארה .

pninak12

New member
מסיבות בימי חמישי

נוחות באמת לציבור שומר השבת, אך רוב הציבור שומר שבת אינו יכול להגיע למסיבות מפני שהתוכן שלהן אינו ראוי מבחינתם (אין הפרדה בין נשים גברים, ריקודים מעורבים ומוזיקה על פי רוב - לא חסידית, משקאות ומאכלים שכשרים לרוב האוכלוסיה אינם כשרים מספיק, בדיחות שאינן לרוחם) ולכן הם בוחרים שלא להגיע. דנו איתם בעבר, ואלו היו תגובותיהם. יש לשומרי השבת מסיבות פורים משלהם, בבתי הכנסת ובקהילות שלהם. הן מתקיימות בעלות סמלית בלבד, ומכילות מלבד תרבות מתאימה גם כיבוד עשיר מאוד ואפילו ארוחות. לציבור ה"אחר", נוח יותר לחגוג בערב שבת, כך שאפשר לחגוג עד מאוחר מאוד בלילה, ולקום מאוחר בשבת, מה גם שחברי ועדת תרבות שעד לא מזמן נמניתי עליהם, להם נוח בהרבה להקים את המסיבה וגם לפרק אותה ביום חמישי בלילה / שישי אחר הצהרים ועד שבת לפנות בוקר. זו הנישה של החילוניים, וצריך דווקא לבדוק איך משמרים אותה ולא איך מכחידים אותה. לדעתי צריך לבדוק איך מרחיבים את הקהל הבא אל המסיבות ולא מסתפקים רק בכמה מאות בודדות מיישוב של כמה ת'לפים... בהזדמנות זו, למרות שלא לקחתי חלק במסיבה, רוצה להודות למי שלקח חלק בבניית המסיבה ובפרוקה, ולשלוח להם מכאן יישר כח, על זה שהם עדין לא התייאשו. פנינה

gillb

New member
מסיבות בימי חמישי

פנינה צודקת. חילוניים חוגגים מסיבות ביום שישי ולא ביום חמישי. אם יש כאלו שלא מקפידים על קלה כחמורה (לדוגמא לא נוסעים בשבת) שיבואו ברגל. זה לא רחוק. גיל ברקאי

למעלה