פורים בצה"ל - שאלה מסקרנת

פורים בצה"ל - שאלה מסקרנת

(זה לא קשור להתנדבות, זה כללי) מה התקן לתחפושות בבסיס?:) מה מותר? מה אסור? וזה מביא אותי לאח שלי וחברה שלו (שניהם בצבא) הם מתחפשים יחד לחלזונות. מה הכוונה חלזונות? הם עושים חיל-זונות..:) מתלבשים במדים שקטנים עליהם מאוד, מתאפרים כבד ושמים בצד תג של חיל שנקרא "חיל זונות". מה מותר? מה אסור? צבא צבא, אבל בפורים מתחפשים. לא מוותר על התענוג של פעם בשנה (גם אם אני היחידי בבסיס שיתחפש!)

tty2

New member
מגניב! אהבתי! אבל....

לא נראה לי שבבסיס שלהם יאהבו את זה.... הם עלולים למצא את עצמם במשפט על ביזוי המדים במקרה הקיצוני ועל השחטת רכוש צה"ל (הם עצמם והמדים שהם לובשים נכנסים תחת ההגדרה של רכוש צה"ל) במקרה הפחות קיצוני....

עמי רק מהכתב ידעתי....

ידעתי שזה אתה אתה כזה צפוי.....חחחחחחחחחחחחח יצעיר!!!! אתה כותב כמו שאתה מדבר..... בקיצור עמי.... נראה אותך מחר בבסיס!

אורנית יקירתי(:)

מה נשמע?!?! את פה הרבה זמן או שצריך להגיד לך ברוכה הבאה? (בטח נתראה מחר בבסיס, אבל שלא תתרגלי אלי) עמי

עמי יקירי...

אני בכלל לא פה הרבה היום זה הפעם הראשונה שהיכרתי את הפורום הזה אז שאתה לא תתרגל עליי.... יום טוב אורנית!

המרחפת

New member
פורים הוא פורים

העניין הוא שזה חג שנועד לשבור את כל החוקים. בבסיסים צבאיים מגדירים זמן מסויים לחגיגה, שבו כולם מתחפשים למה שהם רוצים, אם זה לא כולל עירום, דברים כמו נאצים ומה שבאמת נחשב ללא רגיש. חלזונות... לדעתי אחלה תחפושת :] שישתתפו בתחרות. בקיצור, התקן: בזמן שנקבע לחגיגות, ולהפעיל רגישות/ טקט במידה הנדרשת מכל אדם.

למעלה