פורים בפתח

shandror

New member
פורים בפתח

קניתי השנה ערכת צבעי מים לפנים לפורים ונזכרתי שאמא שלי איפרה אותי כשהייתי בת 6 - לכושית והיא שמה לי בוץ על הפנים - והתייבש לי כל העור, שרף לי והתקלף - את הפורים הזה קשה לשכוח - אבל מעלה חיוך - אמא שלי -תודה

shandror

New member
זכרונות פורים

יש לכן זכרונות מפורים ? למה חיפשו אתכן? אשמח לשמוע - זכרונות מאמהותיכן כמובן!!

dear prudance

New member
מזוודת תחפושות

אמא שלי שלי היתה אוספת במזוודה חומה ישנה כזאת של שנות החמישים את התחפושות ,את כולן לנו היה כל יום פורים אני והאחים שלי היינו עולים למעלה לארון מוציאים את המזוודה משחקים ומשתוללים אין לי מושג איפה היא היום. נעלמה יחד עם כל הדברים לאחר המות השבעה וכשעברנו דירה. הלב שלי נוטה לשכוח תודה שהזכרת לי :)

כרונות מפורים../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif

גם אצנו בבית היתה מזוודה של תחפושות. אמא שלי תפרה בעצמה בשבילינו תחפושות וזכורה לי במיוחד תחפושת מלכת אסתר בכיתה א' שאמא הכינה לי . שמלה לבנה מעומלנת הינומה יפיפיה וכתר כסף מקסים ועל השמלה הדביקה כוכבים מכסף .ההרגשה המקסימה עדין מלווה אותי ואני כבר בת 44 זה אחד והזיכרונות היפים שכנרא ילוו אותי תמיד

shandror

New member
ספרדייה

יש לי זיכרון של תחפושת של ספרדיה שאמא שלי הכינה לי, מדהימה, היא תמיד היתה שמה לי פרח אדום גדול בשיער מאחורי האוזן, וגם אז בתחפושת ההיא, היא התחפושת הכי יפה שהיתה לי, ולפני שנה הייתי אצל מתקשרת: אורנה בניטה (מדהימה), והיא תיארה לי את התחפושת הזו עם הפרח האדום הגדול בשיער - והיא אמרה שאמא שלי זוכרת אותי ככה עם הפרח הזה , חופשיה ! *מצורפת התמונה!

למעלה