פורים בפתח:+)

פורים בפתח:+)

מה אתם עושים בפורים? בלי קשר לקריאת המגילה ודת. סתם תספרו מה אתם מתכננים אולי יבוא לי רעיון.

סופשבוע ארוך

היום - אני עובדת עד מאוחר - אז לא עושה כלום. מחר- הילדים הולכים לגן מחופשים, אני עובדת - אז לא עושה כלום. שבת - טרם החלטתי איפה נהיה שבת. אם בבית - אז בישולים ומשחקי בית, אם אצל ההורים שלי - אז כלום. ראשון - סיבוב משלוחי מנות לחברים של הילדים. אח"כ נגלגל איכשהו לאנשהו. שני - אין לי מושג, אני לגמרי פתוחה להצעות. >ספל חמאה לא יודעת למה להתחפש (אולי לכלה)<

goylem

New member
אני ב"אבות ובנים"

בפורים זה קבלת התורה מ"אהבה", לא? בכלל, אם התורה היא הכלה, אני הומו...

goylem

New member
למה כל הודעה שאני כותב מהסלולרי

הופך לכמה הודעות? מה זה הצפרדע מהמכות?

stאסתי

New member
פעם אהבתי את פורים

כל שנה התחפשתי ויצאתי למסיבות השנה לא יודעת למה אבל לא בא לי. מוצ"ש אני עובדת...ראשון סתם הולכת לבקר חברים פה באיזור ולתת משלוחי מנות קצת. שני עובדת כל היום וזהו... הזקנתי?:(

חמודה..

את נראית לי מצוברחת בזמן האחרון. וכן ההתלהבות פגה עם השנים, ואת משאירה לילדים פתאום את כל הכיף וההתרגשות. אבל מה? אני מוצאת ת´צמי נהנית לראות אותם נהנים. בכל זאת אם יש סיבה למסיבה, למה לא לעשות את זה בדרכינו? תעשי כל דבר שיגרום לך כיף והנאה. אני למשל עשיתי בביתי שנה שעברה, מסיבה חלבית עם חברות.. בכולופן, שיהיה לכולם פורימה שמחה!! (איחול פמיניסטי למתקשים..)

stאסתי

New member
חחחחח

אהבתי את האיחול:) האמת? המצברוח לא משו משו..קצת מתעוררת מחלומות אבל זה בריא אומרים לי. והוא מתחיל להשתפר.ושבוע הבא אני נוסעת לטיול בצפון,זה בטוח יעזור:) את מכירה את זה כשפשוט רוצים להיות בעוד שנה.שפשוט יהיה כבר עוד 12 חודשים והכל יהיה מאחורינו? אני יודעת שצריך לעבור דברים כדי להגיע למקומות שרוצים להגיע אליהם.אבל למי יש כוח? בכולו]ן,העלית חיוך על שפתיי השקסיות,תודה:)

פרח צוף

New member
../images/Emo65.gifפירים שימיח

אני מישים מי למירית שמישי הישתיני בחיי הפירים הזי היליך להיית איתי פירים כמי שינים שעברית

למעלה