פורים בפתח

כרmela

New member
פורים בפתח ../images/Emo151.gif

אחרי שדאגנו לתחפושות של הילדים
למה אתם מתחפשים/ התחפשתם? תמונות יתקבלו בברכה

NoaModiin

New member
תחפושות הן לא הבייבי שלי... ../images/Emo3.gif

אבל הספקתי להיות
וגם
... תמונות ? לא כדאי לך....

kleo patra

New member
אולי תפסיק להיות ככ מקורי?

אני רוצה שהשנה תתחפש לבחורה כוסית
פאה שיער שחור ארוך חלק + שמלה עליי.!!! תהיה כוסית על

נעיתה

New member
../images/Emo151.gifאני לא מהמתחפשות

בילדותי רוב שנותי עברו עלי ברוטציה של מלכת
-
. המוגלי בחר תחפושת של צב נינג'ה למרות שאין לו מושג מי זה מה זה ולמה זה אבל אני זורמת איתו מה י'כפת לי העיקר שהילד בסבבה.

כרmela

New member
הילדודס אצלי

כבר לא ממש מתחפשים... הגדולים סתם מתאפרים, הקטנה לובשת מוטיבים הודים (שרוול וכד') הקטן עוד לא החליט... ואני? לפני שנתיים הודית ושנה שעברה התחפשתי לדומינה
תמונות לבאי הפייסבוק

לא מפספסת

אף שנה. כל שנה מתחפשת. שלל תחפושות- זה כיף אדיר במיוחד בבי"ס.אוהבת להחליף זהות ליום אחד ובד"כ גם משקיעה בזה. כשהייתי קטנה התחפשתי 5!!!! שנים ברציפות לסופרמן- נראה לי שכבר אז היה צריך לראות שמשהו לא בסדר איתי.
פשוט הערצתי לגמרי את כריסטופר ריב.

ליבליב1

New member
לגמרי לגמרי!! ../images/Emo151.gif

חולה על חג פורים!! במשך שנים ארוכות אירגנתי אצלי מסיבות פורים [בשבוע הבא מתחתן זוג חברים שלי שהכירו אצלי במסיבת פורים לפני 4 שנים!] כלללל השנים אני מתחפשת. הייתי אחות
והייתי כלב
- הכנתי לבד והייתי דבורה
- הכנתי לבד כשהייתי עם האקס התחפשנו יחד אני למיס פיגי
והוא לכרמיט
- תחפושות שאני הכנתי לבד בעצמי! היה משגע! והייתי יפנית
בשנים האחרונות,יש לי שתי תחפושות כל שנה. אחת לעבודה ואחת לחגיגות שלי.... ובילדות - ציירת, סנטה קלאוס, מיקי מאוס, ורופאה, ולאיש עסקים ולקאו-גירל.... you name it!! ובחיי שהרשימה עוד ארוכה.... אני כל כך אוהבת את פורים
- מה גם שזה יוצא תמיד בסביבת היומולדת שלי..... השוס הכי גדול - חיפשתי את חברה שלי ל "חלוק נחל".... כולם חשבו שהיא הייתה משוגעת שברחה מבי"ח לחולי נפש.... היה כ"כ מצחיק! בתמונה..... אני בת 3 מחופשת למיקי מאוס בהתחלה של מחלת החזרת

Rtitan

New member
שאלה מצחיקה מצד אחד... ../images/Emo192.gif../images/Emo58.gif

ומרתקת מצד שני...
לפורים הזה אני מגיע דווקא אחרי שבמשך כמעט שנה אני מוריד את התחפושת שהיתה עלי במשך הרבה מאד שנים... פורים שמח

כל סיבה להתחפש מבחינתי ../images/Emo194.gif../images/Emo193.gif../images/Emo196.gif

מתקבלת באהבה גדולה, ששון, שמחה וקריצת חן
אני בהתלבטות השנה בין 2 תחפושות שמצאו חן בעיני הבעיה העיקרית היא, שמעצבי התחפושות כנראה משוכנעים שכל בנות ישראל החסודות הן בעצם שרלילות ואני בכוונה אומרת 'בנות' ולא 'נשות' כי ראיתם את התחפושות של בראץ? שערורייה!
לכי תסבירי אחר כך לבת שלך שחולצה חושפת בטן ועוד כמה דברים שעדיין לא צמחו זה ממש, אבל ממש, לא קוד לבוש אצל בנות 7
אז אני מתלבטת בין 'שרלילה המקורית1' לבין 'שרטיקה אש מגיל 5' עדכונים יימסרו בהמשך

למעלה