פורים בפתח

פורים בפתח ../images/Emo151.gif

רוצות לשחק "גמד-ענק" בפורום? למי שלא זוכרת (אין חיה כזאת כאן, בטוח!) - כל מי שתשתתף במשחק תקבל "ענקית" שאותה היא תצטרך "לגמד" במהלך השבוע שלפני פורים. במקביל, כל אחת תהיה ענקית של מישהי אחרת. כיוון שאנחנו עדיין לא מכירות ממש לעומק האחת את השניה, שרשורי הגמדות לא חייבים לכלול פרטים מדוייקים ומפתיעים על הענקית, אלא יותר דברים כייפיים, מרגשים ומצחיקים. בכל בוקר ייפתח שרשור מיוחד, שאליו ישרשרו ה"גמדות" את מה שהכינו לענקית שלהן לאותו יום (לא חייבים להיות מוגבלים לשרשור הזה בלבד, אבל לפחות את ההודעה הראשונה לאותו יום אני מבקשת לשרשר). בתום השבוע, תשלח כל גמדה משלוח מנות קטן אך איכותי (ואני מבקשת שלא להתחרע!!) לענקית שלה. אז מי רוצה להשתתף

א י ו ש י

New member
כולי תקווה שגם בפורום השני שלך

יוחזר המשחק החביב הזה ולא מה שהיה שנה שעברה
עדיין יש לי טעם מר מאז..... בכל מקרה במשלוחי מנות ו/או משחקים חביבים כאלה אני בפנים!

די, איושה, שימי את זה מאחורייך

לא חבל לך להתעצב ולהתעצבן כל פעם מחדש? די. היה. נגמר. עבר. תמחקי.

א י ו ש י

New member
מחקתי, אני רק לא רוצה שיחזור שנית

לא חסר משחקים נחמדים ההוא היה
נו טוף..... כמו שאמרתי אני אשמח להשתתף פה ושם במה שנראה לי נחמד ועושה טוב ולא מה שהוא פתח ל

זהו ../images/Emo24.gif עבר. תם ונשלם

ועכשיו - אסור לך להזכיר את זה יותר כי זה גורם לך לעצב, שהוא המטרה ההפוכה לגמרי מפורים, זוכרת?

א י ו ש י

New member
מבטיחה שיהיה גם שם שמח?../images/Emo24.gif

כי זה באמת גרם לי לעצב רב... אבל זהו, לא מזכירה את זה יותר

dafdaf

New member
ברווווור שאני רוצה!!!

מתה על המשחק הזה
אבל יש בעיה בענין השרשורים אני ממש קצרה בזמן לאחורנה מבחינת זמן מחשב אז שלא יצא מצב כזה שלמישהי כמעט ולא כותבים בפורום...

soshi3

New member
../images/Emo45.gif

לא כל כך הבנתי מה אני צריכה לעשות ....(הסברים מפורטים יותר יתקבלו בברכה ) אבל אשמח להשתתף לעשות משהו נחמד למישהו תמיד מתקבל בברכה

למעלה