פורים בא פורים בא....

מתנדב

New member
פורים בא פורים בא....

רבותי נפתח פורום חדש פורום "פורים" תוכלו לעלות תמונות מהתחפושות שהתחפשתם בפורים בשנה שעברה, או סתם להציע רעיונות למה להתחפש, ואיזה דברים כדאי לשים בתוך המשלוחי מנות?, ובכלל רעיונות לפורים, איך להעביר את היום... ובנוסף לכל אנו פותחים במבצע בפורם, עליכם להביא תמונות שלכם עם תחפושות, או רעיונות למשלוחי מנות, ובכלל רעיונות איך להעביר את חג הפורים עצמו. ובעוד שלושה שבועות המבצע יסתיים, ויהיו שני זוכים שיקבלו תלושים של 150 ש"ח, בקנייה ברשת החנויות "כפר השעשועים" אז בהצלחה לכם!

coconut56

New member
חחחחח../images/Emo151.gif

על כל דבר מוציאים פורום

נעמצי

New member
אוי, איזה כיף

אבל איך נתחפש? כאילו, נראה מה זה מפגרים אם נגיע לבית ספר מחופשים ושיט, לא יהיה חופש!!! פורים בלי חופש????? גם זה חדש........

לכי לבית כנסת

זה מה שאני יעשה... כדי שבכל זאת אני ירגיש את החג. זה אחד הדברים הכי עצובים שקורים פה- שלא מרגישים את האווירה של החג.

אם יש משהו טוב בלגור בחו"ל

זה שאין פורים. זה בערך החג הכי מגעיל שקיים.

נעמצי

New member
פורים זה חג מהמם

אם הייתי ברץ השנה הייתי בטוח מתחפשת- אבל לא יודעת למה. אולי זה קטע טוב דוקא בחו"ל, שלא צריך להתלבט שנים למה מתחפשים השנה

Flying Camel

New member
נכון האלווין זה כמו פורים רק יותר מגניב

בהרבה!!! כולם מתחפשים לכל מיני יצורים מפחידים כאלה! השנה בפורים אני מתחפש או לסטן בכבודו ובעצמו ,כי הרבה זמן אני מחפש איזה מפלט שאני יוכל להוציא קצת כעס, אז... או סטן או לעלה, כן כן ! עלה גראס בכבודו ובעצמו! חחחחח אז פורים שמח ומלא ברעשנים
צריכים להוסיף איקון של רעשן !!!

Flying Camel

New member
מתי ל"ג בעומר?

חחחחחחחחח!!!! אתם חייבים לשמוע! אתם מכירים את השיר המוכר של ל"ג בעומר? נו... "אש אש מדורה תחתונים של בחורה" !! אז בבני ברק הם עשו שינוי קטן! ואני פשוט נקרעתי על הרצפה! חחחחחח הנה עכשיו אני שוב מחייך! טוב זה הולך ככה.. "אש אש מדורה תלמידים לומדים תורה" חחחחחח גדול!!! אויש זה היה כזה מצחיק!!!!!

למעלה