פורים באלונים

פורים באלונים

ברצוני להגיב על מה שאירע בפורים באלונים ביום רביעי .כמידי שנה אני עורך תחרות תחפושות ולמען האמת כל הרעיון בתחרות זוהי אווירת הפורים ולא הפרסים, תמי אמרה לי שיכול להיות שלא תגיע כי איו לה בן זוג ויש לה תחפושת פגז ,כך שזה לא הוגן להגיד שהיא עוברת בין ההרקדות כדי לזכות. כמה רוקדים ביקשו להיות שופטים נראו לי די ניטרלים, כשהודיעו על התוצאות הייתי די נבוך כי תמי זכתה במחיאות כפיים הרבה יותר מכולם והיה די ברור שהיא הזוכה .לאחר שבדקתי מה קרה ובאמת השופטים בגלל שזכתה במירב במקום שני קבעו שלא מגיע לה לזכות גם באלונים ,ולדעתי זו טעות כי לא מעניין אותי מה קורה בהרקדות אחרות והחלטתי לאחר זמן מה שמגיע לה את המקום הראשון והודעתי על כך .ואני חושב שזה הכי הוגן היה לעשות .בשנה הבאה מצב כזה כבר לא יקרה כמובן כי השופטים יקבלו הנחיות ברורות.

hanin

New member
שפיטה מוזרה באלונים

השופטים פסלו אותה מאחר והשתתפה בתחרות במיר"ב, אין פסול בלהשתתף בתחרות פעם שנייה. הגיע לה פרס ראשון על פי מחיאות הכפיים והצחוקים. השופטים בחרו תחפושות לא חשובות ולא מושקעות שהפער בינם לבין ההשקעה של תמי גדול. לדעתי המדד הקובע הוא מדד הצחוקים ומחיאות הכפיים וזה מה שמצחיק. הלא פורים הוא חג שצריך לשמוח ולהשתולל ולצחוק ולהתפרע....

למעלה