פוריות

0 אור 0

New member
ברפואה משלימה

אין דבר כזה מטפל פוריות. גם אם יש דגש של הטיפול בנושא פוריות, עדיין הטיפול הוא טיפול מקיף שמטרתו להגיע לבריאות ואיזון שיאפשרו את ההריון. מציעה לבחור מטפל טוב שעובד בדרך ההוליסטית, ולא לחפש מישהו ש"מתמחה בפוריות "

צר לי לחלוק עליך

אבל אתה טועה-לפחות בתחום הרפואה הסינית. יש קורסים של שנה בגניקולוגיה, יש מטפלים המתמחים בפוריות , וכדאי לפנות למטפל שמטפל בהרבה מקרים דומים. בתחום צמחי המרפא יש חשיבות עליונה להיכרות מעמיקה עם התחום. איך לטפל תוך כדי טיפולי פוריות מערביים, מה ההשפעה של תרופות שונות ברמה האנרגטית, איזה פורמולות , נקודות דיקור וגישות יעילות בטיפול בפוריות. יש משמעות לדבר, וזה אחד התחומים שבהם יש משמעות גדולה.

0 אור 0

New member
OK

אבל אחרי שאתה מסתובב כל כך הרבה זמן בפורום, הגיע הזמן שתדע שאני בת
(ליתר דיוק סבתא גאה)

כמו שכבר אמרתי למאיר

אולי זה היה בפורום של הרפואה הסינית- לא יפה לצחוק על מוגבלים

harduf9

New member
פוריות

שלום האם את מחפשת פתרון לבעיית פוריות אצלך או אצל בן זוגך ? באופן אבסורדי הרבה מהנשים שמגיעות אלי לטיפולי פוריות הן בסדר ואילו הבעיה אצל הבעל שלא עושה כלום. כשאני שואל למה הן בטיפול, הן אומרות שהו מנסות לעשות את המקסימום. מצב זה מתסכל גם אותן וגם אותי, כי בד"כ אין שיפור אם מטפלים באישה כאשר הבעיה אצל הבעל. לעומת זאת אם הבעיה היא אצלך בעיקר ברמה של רמות הורמונים גבוהות או נמוכות, אנדומטריוזיס, שחלות פוליציסטיות וכו' בזה אפשר לעזור במגוון טיפולים והתוצאה המקווה מגיעה לפעמים מהר (3-4 חודשים) ולפעמים לאט. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה