פוריות ופנג שוי

נועם@בת

New member
פוריות ופנג שוי

קיבלתח מסר מאביבה, מנהלת פורום פנג שוי. בו היא מבקשת לחלק איתנו הודעה שהיא כתבה בפורום פנג שוי. עוד לא ביקשתי ממנה, אבל אני מתכוונת להזמין אותה לענות כאן על שאלות שישאלו בנושא. מי שרוצה לשאול את אביבה שאלות שנושא פנג שוי ופוריות מוזמנת לעשות את זה כאן בהמשך השרשור. מי שחושבת שפנג שוי זה שטויות ואמונות תפלות, מוזמנת לשמור לעצמה את הדעה הזאת
ולא להכניס אותה כאן לשרשור. שבת שלום נועם

sab sab

New member
בהחלט מעניין../images/Emo45.gif אבל אני ממש לא

בקיה בתורת הפנג-שוי ולכן אין לי מה לשאול. האם אפשר לדעת מה הם ה"עזרים " לפוריות על פיה? ועוד דבר, אם אינני מסדרת את חיי לפי כללי הפנג-שוי ואעשה רק את מה שקשור לפוריות זה יועיל או שהתפיסה היא "כוללנית" בלבד??

שלום ושבוע טוב

פנג שוי ממוקד וחושב על עשייה. כל מה שעושים הוא טוב ומועיל לעומת המצב הקודם שבו לא עשינו אותו. הפן המעשי הוא בעצם רב חשיבו בפנג שוי ובעצם מעביר את האדם העושת התנסות חדשה ולא מוכרת מכיון שהסתכלות ויצירת הסביבה בחוץ מחדש, עושה המון עבודה בפנים. כאמור, כדאי לעשות כמה שיותר וגם כל דבר ולא הפעוט ביותר יכול לעזור

שלום ושבוע טוב

פנג שוי ממוקד וחושב על עשייה. כל מה שעושים הוא טוב ומועיל לעומת המצב הקודם שבו לא עשינו אותו. הפן המעשי הוא בעצם רב חשיבו בפנג שוי ובעצם מעביר את האדם העושת התנסות חדשה ולא מוכרת מכיון שהסתכלות ויצירת הסביבה בחוץ מחדש, עושה המון עבודה בפנים. כאמור, כדאי לעשות כמה שיותר וגם כל דבר ולא הפעוט ביותר יכול לעזור

bapi

New member
../images/Emo32.gif נעם אני מקוה שלא תכעסי ../images/Emo9.gif

שאני מתפרצת ככה אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה
. רגע לפני שבת נזכרתי
שלא עידכנתי אתכן בסגולה של ט"ו בשבט
בקיצור, לענייננו: מעט פיסטוקים לא קלויים מגורדים בפומפיה אתרוג (מסוכות) מגורד בפומפיה מערבבים יחד ואוכלים כפית - היום בערב שזה ט"ו בשבט. אומרים את פסוק י"ב מפרק מ"ז בספר יחזקאל.
אני חייבת לגלות שעשיתי את שה בשנה שעברה
ומסתבר שזה לא עבד - אבל מי יודע אולי עכשיו זה ילך. מותר לכן לצחוק
ומותר להתעלם גם אני לא חסידה גדולה של סגולות
. אבל למרות שיש שיתווכחו איתי
אני טוענת שאין מה להפסיד פה
. שבת שלום וט"ו בשבט שמח לכולן

פּוֹנְג

New member
אין מה להפסיד, אבל למה את כותבת את

זה בשעה שכבר אי אפשר לרוץ ולקנות..... פומפיה. (את כבר צריכה לדעת שלא כולנו כאן הן נשות הפומפיה הזמינה
) בקיצור, את רוצה את הסגולה הזו לעצמך בלבד
לבריאות ורק שתדעי לך למרות הכל ואף על פי כן עוד ועוד יכנסו בפורום הזה להריון ואת לא תהיי הסגולית היחידה.

bapi

New member
מצטערת ../images/Emo9.gif

באמת כעסתי על עצמי שנזכרתי כ"כ מאוחר אבל מבטיחה ששלחתי לכולן ברכה

Galit29

New member
אוי באפי

אני בדר"כ משתדלת לא להיכנס לפורום או למחשב בכלל בסופשבוע אבל..... את האתרוג של סוכות נתנו לי לאכול שבוע אחרי סוכות (גם סוג של סגולה) והוא היה כלכך מר או חמוץ , די לא זיהיתי את הטעם שלא ממש שמרתי אותו אלא העברתי אותו הלאה.

debby12

New member
מנהל
אנחנו נעזרנו בזה

אני ממש לא חושבת שזה שטויות ואמונות תפלות - אלא חושבת שלכל תורה יש משהו להציע (גם אם לא לוקחים ממנה 100% ממה שהיא מציעה). קראתי על זה כמה ספרים ודי התלהבתי. כתוצאה מזה החלפנו מיטה (כי לקודמת היה חלל איחסון מתחתיה שהכיל כל מיני ג'אנק וגם הרבה אבק), שמנו פעמון רוח באזור של "הילדים" בבית ועוד כמה דברים. אי אפשר לשים את האצבע ולדעת אם זה תרם להצלחה. על כל פנים - זה הפך את הבית להרבה יותר נעים (רווח נקי בכל מקרה). שאלה לאביבה: באיזה מיקום בבית כדאי להניח מפל מים מפכה - אם בכלל?

פּוֹנְג

New member
האמת היא שהדברים שכתובים במאמר

הם בדיוק הדבקים שמכאיבים לנו (לי) - תמונה של תינוק שמות של ילדים (ולא זוכרת מה היה שם עוד) עצם הרעיון להשתמש בזה כסגולה - לי מכאיב. עצם הרעיון שמישהו יכול להתגבר על הכאב הזה - יכולה לעזור

כן, זה עוד פן של הסתכלות על הכאב

הכאב הפיסי, הרגשי ועשייה איתו משהו שאינו רגיל או ידוע. לפעמים זה עוזר...מי יודע שבוע טוב לך

h i l a l

New member
מישהי מכירה את דר' אייל פוליטי מצפת

מטפל סיני,אולי מישהי היתה/מכירה??????? תודה

limordc

New member
הוא לא ד"ר אלא בחור חרדי

שמטפל באמצעות צמחי מרפא סיניים

העין ה 3

New member
איך ההודעה הזו הגיעה לי בזמן...

בשבועות האחרונים הפכנו את כל החדרים בבית. את הסלון, את פינת משפחה, חדר עבודה וכל מה שאפשר. אני רציתי לשנות גם את חדר שינה ובעלי התנגד. למה? כי ישנה תפיסה שהמיטה בחדר שינה יכולה לעמוד רק בין שני שקעי החשמל כמו שהקבלן תכנן. ועכשיו לשאלתי: יש כיוון מסויים שמומלץ להעמיד בו את המיטה? יחסית לדלת החדר או יחסית לכיווני אוויר. כרגע הראש שלנו בדרום והרגליים בצפון, ויש לי אפשרות להפוך את המיטה שתהיה מדרום לצפון או עם הראש למזרח והרגליים למערב. יש עדיפות לאחת האופציות?

k o k o p e l i

New member
התורה על רגל אחת

אין צורך לשנות את מה שלא "מרגיש לך" שדורש שינוי... גם אם לפי ה"חוקים" העיצוב אצלך שונה. לגבי המיטה, עדיף למקם אותה מול דלת הכניסה, שהראש יהיה בקו אלכסוני לדלת הכניסה , מה שיאפשר לך הצצה על מי שנכנס. רצוי לא להיות עם הראש לקיר שגובל בשירותים, ואם יש מקלחון קרוב, להקפיד לסגור את מושב האסלה , לסגור את הדלת כמה שניתן. אם יהיו עוד שאלות .. אשמח לענות.

העין ה 3

New member
אז זהו, שאצלי תמיד "מרגיש לי"...

שדורש שינוי. אתמול שיניתי את פינת משפחה, ואחר-כך הסתכלתי וכל כך התלהבתי שלא הבנתי למה לא עשיתי את זה היום. אם זה היה תלוי בי, הייתי משנה כל חדר פעם בחודשיים שלושה. תודה.

טיפטיפ29

New member
אני יודעת

שאם יש מראה בחדר שינה, יש לתלות אותה בצורה כזו שהמיטה לא תשתקף בה, כדי שהחלומות הרעים לא ישתקפו במראה ויחזרו על עצמם. עוד דבר:כדאי שחדר השינה יהיה במערב (ואם זה לא מסתדר בבית, אז פשוט צריך להזיז קצת את הבנין, זה הכל...) ויש לשים בחדר השינה הרבה דברים בזוגות: שתי בובות, שני נרות באותו צבע וכו', זה מחזק את הזוגיות.

k o k o p e l i

New member
נכון ולא נכון...

נכון - לגבי המראות. עדיף שלא יהיו בכלל, ואם יש - שלא תשתקף בהן המיטה / דמותך המתעורר/ת. לא נכון - לגבי מיקום החדר. המיקום תלוי באסכולה ו/או בתאריך הלידה של הנפשות הפועלות. יש שמכוונים את המפה לפי הצפון האמיתי ויש לפי דלת הכניסה ואז זה יכול להשתנות.

גלי12

New member
עוד משהו שקשור לפאנג שואי

חברה אמרה לי לשים תמונה או פסלון קטן של רימון בחדר השינה מאחר והרימון הוא סמל לפיריון. אז קניתי זוג רימונים מחימר צבועים באדום מחנות גראס. לא יודעת אם זה עוזר אבל זה לפחות יפה

למעלה