פורטרט

astral tal

New member
פורטרט

ציור בעיפרון רגיל. מסכנה, הייתה צריכה לשבת כל כך הרבה זמן בלי לזוז

היי ברוכה הבאה

כדאי שהיא תהיה המודל שלך לעוד כמה זמן כדי שתוכלי לשפר את הטעויות.. יש בעיות במיקומי האיברים בפנים וכן אין הצללה מתאימה. להתחמק להבעיות כמו ציור העין השניה לא יעזרו לך להתקדם בציור. אני מאמינה שאם הזמן תוכלי לשפר את הביצועים כי יש לך את זה, רק חשוב להתאמן. בהצלחה,

astral tal

New member
תודה ו....

באמת צודקת בקשר לכל הקטע עם המיקום וכל זה.....ואי ציור העין השניה זה באמת לא בכוונה - פשוט כשניסיתי לצייר אותה אז היא לא יצאה טובה ביחס עם שאר הפנים. חלק מהאנשים שהראיתי להם את הציור שחשבו שציירתי אותה בלי עין אחת בכוונה - התחילו להגיד לי "וואו - אני אוהב ת´קונספט של העין האחת ומה שזה משקף...." והתחילו לנתח את זה פילוסופית.....דווקא היה דיי משעשע להגיד להם בסוף איזה נאום כזה - ´שמע אחי, סה"כ לא הצלחתי לצייר ת´עין השניה´, אבל היה נחמד לשמוע את הניתוחים בכל מקרה. גם זאת שבציור עצמו אהבה את זה בלי עין אחת -, אבל אני מעדיף בכל מקרה עם שתי עיניים
ותודה על העידוד זה ציור הפורטרייט הראשון שלי דרך אגב ובכלל אני לא ציירתי כל כך עד עכשיו שום דבר - אבל החלטתי שאני נכנס לקטע של ציור עד שאני ממש ממש יגיע לרמה אז צפו להתפתחויות נ.ב אני - זה זכר

זה בכלל לא סתם

מאד אהבתי! מזכיר לי תרגיל שהיה ךי בכיתה באחת השנים, היינו צריכים לחפש בשטח בית הספר עלה ועדיף כזה שיהיו לו קצת מחלות כדי שיהיה מעניין והעתיק אותו במדויק בצבעי גואש. ממה שאני זוכרת לא הצטיינתי בסופו של דבר בעבודה זו. שהיא הייתה מיאשת...

שלום טל וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

נחמד שהצטרפת אלינו! ועוד ביום שישי שהוא יום כל כך יפה בפורום אמנות...אני מקווה שתבואי אלינו הרבה ויהיה לנו כיף ביחד! אפרת

למעלה