פורטו ריקו

האטי

New member
פורטו ריקו

עולים בי הרהורי חרטה לגבי המשחק "פורטו ריקו". הייתה התלהבות רבתי סביבו באתרי השחקנים בעולם ורכשתי אותו בטרם גיבשתי את הטעם שלי (שעדיין מתהווה, בעודנו מדברים). לאחר ששיחקתי בו גיליתי שהוא לא בדיוק קולע לטעם שלי. בכל אופן, אני שוקלת למכור את המשחק. הוא חדש לחלוטין (שיחקתי בו רק פעמיים). מישהו מכם עשוי להיות מעוניין?

האטי

New member
תיאור קצר של המשחק

"פורטו ריקו" הוא משחק ניהול משאבים. כל שחקן אמור לגדל מטעים ולסחור בהם. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר Boardgamegeek.

backdoorslam

New member
starfarers עושה לי בחילה

טוב, גם אני מזעיף פנים. רכשתי מebay את starfarers of catan בגירסאתו הגרמנית (כן כן, קראתם נכון). אחרי שראיתי בחטף את חלקי המשחק נפלו פני ונכון לעכשיו אני מת להתפטר, איכשהו, מהקופסא הגדולה הזאת. יש לציין שבאתר של boardgamegeek ישנם תרגומים לחוקי המשחק ולקלפים.

backdoorslam

New member
אבל רק אני חושב כך

למעשה, אם תסכלו בגדול על הבקורות שהמשחק קיבל אצל boardgamegeek תגלו שבסך הכל מדובר במשחק נחמד. אני פשוט לא מת, בלשון המעטה, על כל אביזרי הפלסטיק הנלווים למשחק. אשמח מאוד להחליף אותו במשחק אחר (עדיפות לאסטרטגיה/מלחמה) או למכור אותו בסכום סמלי - ואני באמת מתכוון לסמלי.

האטי

New member
ייתכן שאהיה מעוניינת.

שאלתי את המשחק מידידי יואב לצורך מפגש הפורום האחרון, והברנש הפרטי שלי מסתובב סביב הקופסה ומלטף אותה כבר שבוע. שיחקנו במשחק עם אותם ידידים ומאז הוא משתוקק לשחק שוב. אני אצור איתך קשר במייל

ycyclop

New member
אני מוכן את שניהם

שלום לכולם, אם המחיר סביר אני מוכן לקנות את שניהם. צרו איתי קשר: מסר או טלפון סיפורי ברצלונה בקרוב.

למעלה