פורזה 2009

oliran1

New member
פורזה 2009

יש ברשותי אקסבו 250 שאני מרוצה ממנו אך לאחר 3 שנים כמעט בא לי שינוי...
האם החלפה לפורזה שנת 2009 יכולהלהיות בעייתית?
למישהוא נסיון עם הפורזות של הונדה? מחלות? טיפולים יקרים ועוד?
זה שהסחירות שלהם גרועה אני יודע...
אשמח לדעת המבינים..ואם יש למישהו להציע לי למכירה פורזה טובה הוא מזומן :)

gsxr77

New member
לדעתי זהו שנמוך ולא שדרוג

זה שיש עליו תג עם הכנף האדומה לא עושה אותו טוב יותר מהאיטלקי
לפני שאתה מבצע את המהלך קח עליו סיבוב התרשמות, אולי דעתך תשתנה

בנדיטון

New member
אני דווקא חושב שהוא קטנוע מצוין

מעט כבד ולכן עצל, אבל יש לו פינוקים רבים כמו תא אכסון גדול לשתי קסדות מלאות, מערכת הנעה ללא מפתח (שלט קרבה), בלמים משולבים, מגירה ענקית מקדימה, מושב רחב ונוח ועוד ועוד...
יש לשים לב האם בוצע טיפולים בזמן: למרות שלפי הספר מרווח הטיפולים הם כל 6000 ק"מ, בפורזה רצוי שהחלפות שמן מנוע יבוצעו בכל 3000 ק"מ, זאת כוון שמדובר בעוקת שמן יחסית קטן ובפורזות רבות הלכו מיסבי קרנק ובעבותיהם המנוע התחתון.

קטנוע מעולה, תמצא אחד טוב. הוא ייסע לנצח ויבצע את העבודה נאמנה.

Dd89

New member
לי יש פורצה 2008 - חוות דעת

זה קטנוע מפנק מאוד, לפעמים לא בא לי לקום מהכורסא ולעלו לכסא במשרד ;]
אני רוכב ביום 50-+ קילומטר והוא מושלם לצרכים שלי.
מבחינת צריכת דלק אני עושה 1:24 (משולב), הנסיעה שלי היא אזור קרית אונו-ת"א/הרצליה פיתוח.
טיפולים אני עושה בזמן ומעבר לזה לא רואה את המוסך, עלות הטיפולים במרכזי גבוהה מצד שני אתה לא חייב לטפל שם, אני מטפל בסדנא לאופנועים והמחירים מעולים.
&nbsp
אין קטנועים כאלה היום, איכות גבוהה מאוד, גם הפורצה החדש לא קרוב לדגמים של עד 2009, הגימורים והפלסטיקה זאת רמה אחרת, אני שומר על הקטנוע והוא נראה ומתנהג כמו חדש.
&nbsp
לדעתי זה יכול להיות שדרוג, אם אתה מחפש כלי לטווח ארוך ולא להחליף בקרוב הייתי ממליץ לך, כי כמו שאתה יודע הסחירות שלו נמוכה ולכן הם גם נמכרים במחיר נמוך מאוד, התמורה שתקבל למחיר שתשתלם תהיה הכי גבוהה שאתה יכול לבקש והוא ישרת אותך עד שאתה תחליט לשים לזה סוף, הקטנוע סוס עבודה.
&nbsp
אם אתה מהאזור שלי אתה מוזמן לקפוץ ולהתרשם.

פרארי1

New member
סוג של שדרוג

הפורצה מאד מפנק, מבחינה דינמית הוא די מקביל ל-XEVO ואת בעיית העצלנות היחסית שלו אפשר לפתור בעזרת וריאטור של מלוסי.
לא מדובר בשדרוג היסטרי, אבל אם בא לך שינוי, זה בהחלט יכול להיות שינוי נחמד וכמו שכבר אמרו, עקב הסחירות הנמוכה, אם אתה מוצא כלי שטופל ותוחזק כהלכה, תקבל תמורה טובה לכסף.

oliran1

New member
שינוי שדרוגי

אם אני נשאר בנפח של 250 ואני לא קונה קטנוע גויימאקס חדש או כל קטנוע אחר חדש בטווח מחירים של 25-30 אלף אלא בסכום של 10-12 שזה מה ששוה האקסבו שלי פורזה יכול להיות מהנה לנהג רגוע כמוני..השאלה כרגע היא איך אני מוצא כלי כזה והאם ההבדל בין דגמי 2008 ל 2009 הם מהותיים?

Dd89

New member
בשנת 2008 יש את הפורצה החדש וגם את הישן

ההבדלים לטעמי מזעריים, בדגם החדש יש רמקולים בצדדים, התא מטען קצת שונה, הכפתורים לפתיחה נמצאים בפלסטיקה העליונה ולא ליד המתג הנעה - לטעמי נראה פחות טוב והוא קצת יותר חזק מהדגם הישן.
&nbsp
&nbsp

בועז בר

New member
הבדל מהותי - מנוע חדש וחזק יותר ב-2009 והלאה,

עד סוף 2008 - מנוע מיושן המבוסס על זה של הפורסייט והג'אז.
מ-2009 - מנוע חדש המבוסס על הטכנולוגיה של דגמי ה-CRF, חזק יותר משמעותית, ומגיב טוב יותר.
בבסיסו זה למעשה אותו מנוע שמשמש את ה-SH300 והפורצה החדש.
&nbsp
קשה לתת בראש לאיקסאבו, במיוחד בקטע של מנוע-תמסורת שבו הוא מצטיין,
אבל הפורצה ייתן לך חויית רכיבה שונה, בעיקר בתנוחת הישיבה, ובפוזה היוקרתית יותר.

oliran1

New member
קשה למצוא פורזה 2009 במצב טוב...

אעזר בסבלנות ואתמיד בחיפוש...

oliran1

New member
למישהו יש נסיון עם פורזה 300?

אני לא מוצא פורזה 2009- 250 ואני לא מתלהב לשלם ביטוח יקר על 300 סמק..אבל בכל זאת למישהו יש נסיון עם הפורזה 300 סמק?

למעלה