פורומים באנגלית

starflyer

New member
פורומים באנגלית

אולי מישהו פה מכיר מערכת פורומים כזאת (כמו תפוז או משו דומה שיש כל מיני פורומים בנושאים שונים) מארה"ב ובאנגלית? יש חיה כזאת? תודה מראש

kit k@t

New member
מה פתאום..

ישראלים המציאו את האינטרנט, וגם את הדבר במופלא הזה שנקרא פורומים... ברור, לא? LOL קאט

Julia16

New member
תתפלאי,

אבל פה למשל, דווקא אין כאלה פורומים ואתרים כמו בתפוז. יש פורומים באתרים שונים, אבל זה לא כמו פה וזה לא פופולרי. אנשים בדרך כלל כותבים הודעות קצרות על נושאים ענייניים וספציפיים ובדרך כלל שואלים שאלות ולפעמים איזה מישהו מגיב להם. אבל אין אתר כזה כמו תפוז שיש שם פורומים על נושאים שונים ואנשים משתתפים וכותבים את הדעות שלהם ומכירים אחד את השני והכל. וזה אפילו אח שלי שהוא מומחה במחשבים ולומד מחשבים ומאוד בקיע והכל אומר, והוא לא ימהר להסכים איתי על דברים. אז תתפלאי, אבל זה כן אפשר להגיד המצאה ישראלית ופורומים כאלה יש רק בישראל.

maya14

New member
ליבי

הגזמת! לא כל דבר זו המצאה ישראלית, חשבת פעם על למצוא משהו חיובי באנגליה ולא רק בישראל? אני מבטיחה לך שברגע שתסתכלי על חצי הכוס המלאה תגלי דברים חדשים

maya14

New member
קאט

יש לך רעיונות למילות מפתח שאני אמצא פורומים אוסטרלים?

kit k@t

New member
אמממ

תלוי באיזה נושא... איזה סוג של אנשים את רוצה להכיר? קאט

Julia16

New member
תגידי, אמרתי שכל דבר זו המצאה

ישראלית?? אוף, שוב פעם דוחפים מילים לפה. אבל את יודעת מה כן המצאה ישראלית? אנשים שחייבים להתערב בכל דבר ולהגיד לך מי אתה ומה אתה ומה אתה חושב ומרגיש. בעע!

Julia16

New member
אממ, שמת לב שזה בכלל

לא כמו בתפוז? האתרים האלה בכלל לא ברורים, לא נגישים (כלומר צריך להרשם והכל) וזה ממש לא כמו תפוז. אנשים לא כותבים שם בשביל הכיף, זה יותר למטרות פרסום וכאלה והם לא מושכים בכלל.

kit k@t

New member
לינקים,

לא היה לי כח לבדוק אותם ממש, אז סלחו לי אם הם קצת לא קשורים לשומדבר... 1 2 3 ואחרי 4 נמאס לי.... היה עוד איזשהו אתר, שתפוז לכאורה "גנבו" ממנו את העיצוב.... לא זוכרת איך קוראים לו אבל בפורום משוב היו המון דיונים עליו... פורומים הם בדרך כלל על נושא מגובש וידוע... תפוז הגדילו את זה למשהו מפלצתי. חוצמזה מערכת הפורומים שלתפוז היא מאד מאד נוחה, אבל לא היחידה מסוגה... בחו"ל אנשים פשוט בדרך כלל שמים פורום באתר שלהם שהוא על נושא ספציפי וככה הפורום נשאר על אותו נושא.... קאט

kit k@t

New member
לא מצאת פורומים אוסטרליים?

את נורמאלית? לכי לפה ותעשי חיפוש... ג'יז קאט

Cuteguy

New member
יש קנדיים????

ובעיקר של הצד המערבי של קנדה-וונקובר לדוגמה..

למעלה