פורומים אחרים

yona311

New member
פורומים אחרים

מיכל תגידי מה עם הפורום שלך של החמוסים הוא עדיין קיים? ומה עם מערת החמוס? גם זה עוד פעיל? אני לא מוצא שום פורום פעיל כמו זה... (אני בשום פנים ואופן לא יעזוב פה!)

אני

לא מיכל אבל אני יכול לענות לך. שאר הפורומים(בהייד פארק וכל השאר) יבשים ובקושי נכנסים אליהם. יש פה בפורום אנשים שהיו שם ועברו לכאן. בקיצור אנחנו פורום החמוסים הפעיל ביותר. ומדי פעם לפעם(בעיקר מודעות מכירה/קניה) מפרסמים שם.

תשמע

זה הפורום הכי אבל אני מדגישה !! הכי!! פעיל ברשת. הייד פאק ומאורת החמוס וכו', כל הקהילה שהיתה שם, בעיקרון עכשיו נמצאת כאן. לשם נכנסים אנשים חדשים, שכנראה עוד לא גילו את הפורום בתפוז.וכשהם עשו חיפוש בגוגל או משו זה מה שהם מצאו..(כמוני
)

Sweet Fantasy

New member
את הפורום שהיה לי בMSN

סגרו כי עברתי לפה, והבנתי שיש תחרות קטנה בין הפורטלים, ולא מספיק כשנפתח הפורום הזה , בפורום שם כתבתי בענק "עברנו לפורום החדש שלנו בתפוז" עם לינק, אז בטח הם התעצבנו וסגרו אותו
לפני הפורום הייתה לנו קומונה, אפשר ללכת לקרוא שם, פתחתי אותה (היא בהתחלה הייתה סגורה)

yona311

New member
אני יודע

ניסיתי את הייד ]ארק ואת מאורת החמוס ואפילו בmsn והכל היה יחסית לפה מזה יבש!!! והייתי פעם בקומונה קארתי רק דבריים מרכזיים וזהו. סתם חשבתי אולי יש עוד מקום... אבל פה הכי טוב!!!

Sweet Fantasy

New member
הקומונה הייתה הכי פעילה

ובזכות זה, נפתח הפורום
שימשיך לפרוח בע"ה.

למעלה