פורום....

Pretender

New member
פורום....

אז זה הפורום של בני עקיבא יש מושג למישהו על כמות האנשים שנכנסים לכאן ביום? היכן הסטטיסטיקות? ובאמת יבש פה? אבל מה אפשר לצפות מבני עקיבא...

LordNor

New member
תשובה..

אכן, זה הפורום של תנועת בני עקיבא.. אנחנו לא יכולים לצפות מראש כמה אנשים ייכנסו. ואי אפשר לדעת. אך תוכל לשים לב למספר ההודעות ביום וככה לעשות סטטיסטיקה, מסכים עימי? ואני לא חושב שיבש כאן.. פשוט צריך שיתוף פעולה בין כולם. ואני שמח לראות שיש כאן מישהו חדש.. תספר לנו קצת עלייך? שבוע טוב!

Dari87

New member
שיתוף פעולה?

אני נכנסת לפו כבר במשך שבוע וכלום אף אחד לא מגיב לסרים וגם להודעות בכושי מגיבים אז אל איזה שיטוף פעולה אתה מדבר בדיוק?

LordNor

New member
קודם כל, כמה דברים...

זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך משתתפת בפורום, אם הנך אומרת שאת נכנסת במשך שבוע ונותנת דו"ח של המצב בפורום, אז למה לא השתתפת? אני משתדל כמה שיותר להגיב להודעות.. כל זה תלוי בכם.. אם אתם רוצים שייתחסו להודעתכם עליכם גם להתייחס להודעות של אחרים במידה וביכולתכם לענות. ולכן אני קורא לזה שיתוף פעולה בין חברי הפורום כולל המנהלים. אני מקווה שהבנת את המצב!

Dari87

New member
טוב אז ככה....

אני לא פעם ראשונה מגיבה וגם כן אני שמה בפורום הודעות שלי אבל מגיבים בודדים כמוך...

LordNor

New member
אני אשמח לענות להודעות שלך...

וכל זה תלוי בהודעה שאת כותבת... ייתכן שהדבר נובע מאי יכולתם של חברי הפורום השונים שפשוט אין להם מה להגיב. אך את יכולה ליצור דיון עם הצגת הבעיה בצורה טובה יותר וככה לגרום לאנשים רבים לענות. קחי לדוגמא את הבעיה שהעלתה תחיה לפני זמן לא רב.. בקשר למכנסיים.. וההודעה שלה אכן זכתה לתגובות רבות ולביקורות. למה שלא תקחי יוזמה ותנסי את? בהצלחה.

Pretender

New member
תשובה לתשובה...

שלום לך מנהל יקר! חוסר הסטטיסטיקות אכן מעיב קצת, אך לא נורא שנית, יש לציין כי כבודו מכירני במידת מה, אולם הוא אינו מודע לכך. בארץ הזו כולם מכירים את כולם. לפחות באופן וירטואלי, אם לא פיזי-ריאלי. שלישית, תמיד יש מקום לשיפורים והגיע הזמן שתקבלו קצת ביקורת בונה. בהצלחה לפורום ולמנהליו, בין צעירים אם ותיקים.

Dari87

New member
אז ככחה.......

יש לי שאלה כבר המון זמן ומשום מה אף פעם לא שאלתי אותה, איך פותחים חדר בפורום עם תוכל תענה לי בפרטי .......

למעלה