מה היית מעדיף ../images/Emo35.gif
שאם אני רוצה לתכנת קוד שמוציא או מכניס נתונים לטבלת MySQL באמצעות PHP, אני אשאל חצי שאלה פה וחצי שאלה שם ?? אם אני מנסה ליישם משהו ב PHP, לרבות אם זה משתמש ב MySQL, אך טבעי הוא שאפנה את השאלה לפורום שמקצועי ב PHP.. (כי פה כולם יודעים גם MySQL, בעוד שבפורום בסיסי נתונים לא כולם יודעים PHP, כך שפה יוכלו להגיד לי אם הבעיה היא בפקודת SQL או ביישום ב PHP..) אין צורך להיות קטנוניים בנושא, לענ"ד.. הנושא העיקרי הוא PHP.. ומה לעשות, ש PHP עובדת עם כל מיני דברים חיצוניים, שאנשים פה יודעים לשלב ביניהם, להשגת פתרון טוב, ואם נתחיל לחלק כל דבר לפורום הספציפי שלו, נתקע עם שאלה אחת במיליון פורומים. מלבד זאת, אני מניח, שאף אחד כמעט לא יודע מה זה LAMP.. וממילא אתה לא רוצה שזה יהיה פורום לינוקס ואפצ'י.. אבל אם יש דיון שקשור ל PHP ובנוסף גם ללינוקס ואו אפצ'י... לדעתי זה דווקא חיובי מאוד.. ד"א, הדרך ליצור קהילה בפורום היא לא שאתה יכול לבוא לפה רק בשביל דבר ספציפי ושכולם יזרקו אותך אם חלילה תתייעץ בעניין שהוא לא ישירות בנושא הפורום.. לפעמים אתה מכיר אנשים בפורום ואתה רוצה להתייעץ איתם ולא להתחיל לחפש את עצמך בפורומים שאתה לא מכיר.. ככה בונים קהילה ולא ממשק שו"תים (שכולם או שואלים או עונים, אין התחברות, אין אפשרות לזוז מהנושא העיקרי...)