פורום 50+ טורבו,,,,,

ישRאל

New member
פורום 50+ טורבו,,,,,

ואללה בהתחלת הפורום יכלתי לכתוב משהו לחזור אחרי ארבע שעות ולהמשיך,,, וגם לקרוא בשקט ובנחת ולענות לאט לאט ,,,,וראו מה קורה היום מאז המפגש הדפים רצים כמו בסרט אני לא מספיק לעקוב ,,מצטרפים חברים חדשים(כן ירבו) אני מרגיש כמו תלמיד שצריך להכין שעורי בית,,,,מה יהיה חברה??מי יכול לעמוד בקצב???שימו ברקסים לאט לאט,,,וואללה שתהיו בריאים,,,וקחו גם משהו של אלויס,,

ערב טוב../images/Emo10.gif

אני חושבת שארשם לקורס , ספרות ושירים כדי שאוכל להשתתף בגלי המלים והחרוזים שנשפכים פה, ממש מוכשרים כולכם.מאין המעיין הזה?

ערב טוב../images/Emo10.gif

אני חושבת שארשם לקורס , ספרות ושירים כדי שאוכל להשתתף בגלי המלים והחרוזים שנשפכים פה, ממש מוכשרים כולכם.מאין המעיין הזה?

בודאי שזוכרים ../images/Emo8.gif

גם את ניל סדקה וגם את אלויס הזכורים לטובה. כל כך הרבה סלואים רקדתי לצלילי השירים שלהם. זכרונות...

תודה...../images/Emo140.gif

לך כבר לישון... כבר לא נעים לי שאני מטרידה אותך כל כך מאוחר... נהניתי מכל צליל....

maxima

New member
חברים.............../images/Emo24.gif

איזו תפוקה......... מאחרי הצהריים עד עכשיו אני לא מספיקה לקרוא את כל מה שכתבתם אז אולי מישהו ידווח לי איזה התפתחויות היו כאן בשעות האחרונות

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חילקו במפגש אקסטזי כשלא שמתי לב ?

כולה יום וחצי לא הצצתי וכבר צריך לדפדף כמה דפים אחורה. לא, לא נעלמתי כפי שכבר שאלו אותי כמה במסרים, פשוט שבוע שלא הייתי בבית והיו לי כמה דברים דחופים לסדר מה גם שבשבת איני מתחבר לרשת. אז באיחור מה רציתי לציין שמאד נהניתי מהמפגש וכמי שברקורד שלו עשרות רבות של מפגשי פורומים וצ´טים אני חייב להדגיש שזה היה אחד המוצלחים שבהם. תודה לכל אלו שטרחו להגיע למפגש ותודה מיוחדת לטומי על התמונות. וכמובן תודה להורי היקרים שהביאוני עד הלום.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
גם אני לא שיכור

אני אפילו יכול ללכת ישר. רק תחזיקו את השביל שלא יזוז ככה.

למעלה