פורום - תכירו...

Yaniv-DC

New member
פורום - תכירו...

אתמול הטעים שלי הכין לי שוב ארוחת ערב 3 מנות. זוכרים שסיפרתי לכם כמה הוא סקסי עם מדים? אז הוא עוד יותר סקסי בין הסירים ועם הכפפת בישול. אחר כך יצאנו לניישן. בשלב מאוד מוקדם (לפני שהתחלנו לשתות), הוא לקח אותי הצידה, הסתכל לי ישר בעיניים עם העיניים התכולות שלו, ואמר - "אני יודע שזה לא המקום האידיאלי להגיד את זה, אבל אני לא יכול לחכות יותר. יש פה כל כך הרבה אנשים, ואף אחד לא משתווה אליך, לא במראה ואני בטוח שלא באופי. would you be my boyfriend?". ככה. כל כך ילדותי, כל כך מתוק... ואז סיפרתי לו שביום חמישי, כשיצאתי בלעדיו, בא אלי מישהו שפעם, לא מזמן, ממש רציתי. וכשהוא סופסוף בא, מצאתי את עצמי אומר לו שאני יוצא עם מישהו. שון חייך, ושאל אם זה אומר שהתשובה שלי היא כן. ואז אמרתי לו שכן, אבל אם הוא יפגע בי, אני אאמץ מנהגים של חברות קדומות ואחתוך לו את הלשון. אחר כך המסכן ממש נבהל, כי הגיעה קבוצה של חברים שלי, ואחת שם אמרה לו שיזהר, כי הפעם כל החמולה תעלה עליו
כמו שאמרתי בשרשור אחר, זו הפעם הראשונה שיש לי קשר שצמח ולא התחיל בסערה. אז יניב שמח, ביום חמישי אנחנו הולכים לראות חבר שמופיע באופרה, ביום שישי אנחנו הולכים להופעת הפרידה של שר להגיד יפה שלום שלום, ועוד שבועיים ניו יורק. עד עכשיו אתם מכירים אותו בתור הטעים, אבל כיוון שעכשיו יש כותרת, רציתי שתכירו. אז שון - הנה פורום, פורום - שון.

hatul

New member
ברכותי, יניב ושון ../images/Emo24.gif

מקסים לקרוא שהפעם הקשר צומח ומתפתח, והבקשה לחיזוק הקשר מגיעה מצד החבר. שון אכן נשמע אדם חמוד וילדותי מעט, שזה קוסם בפני עצמו. תיארת אותו כ'הטעים' ו'המבשל', וכעת כאדם. בן כמה הוא? מה אתה אוהב בו? ואולי אפילו - מה הוא אוהב בך? לגבי הפגישה עם החבורה.. זה נשמע משעשע, אם כי מהצד
אני גם כיום במערכת יחסים, שמתפתחת לאט, בנחת ובנעימים
תהנו
יובל

Cote dOr

New member
וילקאמן שון

יניבי, איזה יופי הבאת קיץ לכל אותם סיבובי הפיטמה והטיזינג הממושכים שעוללת לי. כולי שמחה וששון על ההתפתחויות האחרונות, שבאות עלייך לטובה, ומביאות לי אישית רק נחת. אני עוד יותר התמוגגתי מהגושפנקע שנתת לאמונתי לגבי גברים במטבח, נעים בעין, טעים בפה. יניבוש, רק נימה קטנה של לפחות בוהן גלמודה שנוטרה קשורה קלות לאדמה ומחוץ לאופוריה, קח את הדברים עקב בצד אגודל. כשנסחפים באופוריה כמו במערבולת מאבדים את השליטה המינימלית שיש לנו על רגשותינו ואז יוצאים בתחושה שדורכים עלינו שוב ושוב. לא כדי להיות פסימי חס ושלום, שיהיה לך רק טעים בחייך. אבל, (והמשפט החביב של הפורום) ותמיד יש אבל, לקחת את הדברים לאט לאט, שימשיך להתפתח בקצב בריא ולא בפזיזות, כדי להיפגע כמה שפחות. חומד שלי, מגיע לך רק טוב, ואני מקווה מאוד שאתה בנטיב הנכון לזה.

Cote dOr

New member
קיץ=קץ

זה מה שהכי צרם לי לעין. יום כיפורים שמח, אגב.

Yaniv-DC

New member
יקירי

אופוריה לא ממש קיימת. האמת, שבפעם הראשונה אני מרגיש שאני נותן פחות ממה שאני מקבל ושאני זה שמאט את הקצב. בכל מקרה תודה על דאגתך. אגב, מהכרותינו בגלגולים אחרים זכורים לי כישורים לא רעים בכלל שלך במטבח, האם המלפפון קם על הגנן ומתחיל לסובב לו את הפטמות??? אבל מה זה משנה. העיקר שאתמול אחזתי לראשונה בידיים רועדות את הכרטיסים שלנו למופע הביי ביי של שר. עונג.

Cote dOr

New member
עכשיו אני חלוק בדעתי

ראשית כל, נימת השפיות שבה לקחת את מערכת היחסים שבאה עלינו לטובה עושה לי פלאות לעור הפנים. איך אני שומח שאתה זוכר את כישורי הקולינריים, ששיאם לתוההים, היה מטבח צלוי למחצה ברוטב אוכמניות. אבל עכשיו אני מבולבל, מי מאיתנו הוא המלפפון ומי הוא הגנן? לא שזה עקרוני במיוחד (as long as there nipples involved). נ.ב. לשר יש מופע ביי ביי? היא לא כבר שרה עם כל ילדי פון טראפ אדיו לפני שנים? ממש נאחזת בכל כובד הסיליקון שבגופה בקריירה. ומאידך מגיע לה. אנג'וי

Liroy26

New member
ניסוח נפלא ואמיתי!

מצטרף בחום רב לכל מילה שנאמרה כאן!

למעלה