פורום של "פוצים"

שמרית3

New member
פורום של "פוצים"

אני חברה לא פעילה של הפורום(מרבה לקרוא אך לא לכתוב), אני לא מבינה את הציניות, והגאוותנות של הפורום, דוגמה מובהקת לכך בסקר לאלבום של להקת ראש, נדהמתי לראות שהרוב לא אוהבים או לא מכירים את הלהקה, זאת זכותכם המלאה! אבל להצביע בסקר,זה קצת מרגיז. אם הלהקה לא מעניינת אתכם, אל תצביעו. זו רק אחת מהדוגמאות, תנו לאנשים לבטא אהבה, ומתנו את הדחף שלכם להרשים. שמרית

begone

New member
אנחנו לא פוצים

אבל כל אדם חוטא לפעמים בהצבעה לא מוצדקת. בפוליטיקה זה קיים כל הזמן - מצביעים אנשים שאין להם מושג מהחיים שלהם בפוליטיקה. אין מה לעשות, אנשים אוהבים לנצל כל טיפת כוח שיש להם. ואנחנו לא פוצים

jonbirion

New member
סליחה אבל אני פשוט לא אוהב את הלהקה

מותר לי לא לאהוב להקה. ותאמינו לי ניסיתי וניסיתי. אם הקול של הסולן לא נראה(נשמע לי) זו משוכה קשה מאד. קשה לאהוב להקה בעלת סולן עם קול כל כך דומיננטי שפשוט אינני מצליח לשמוע. יש כאלה. מותר לי לציין שאינני אוהב את הלהקה! יונתן

עמית ע

New member
לא צריך לכעוס על כולם

יכול להיות שעשיתי טעות בניסוח המשאל, ושהייתי צריך להשאיר באופציה האחרונה רק את האפשרות "אלבום אחר". על הסקר ענו בסך הכל 34 אנשים, ומתוכם 8 בחרו באפשרות הזאת. 26 מצביעים בחרו אלבום אהוב. אם כבר יש סיבה לכעס, זה על כל מי שלא הצביע בעד Caress of Steel...

למעלה