פורום של איש אחד

elninyo

New member
../images/Emo19.gifקח מכחול

או מברשת ותשנה גוון... איזה קנאים...

or1

New member
ואני ....

ראיתי אנשים נוספים וצבעים אחרים. הכל בעיני המתבונן ...
ערב טוב לך מבקר ערב טוב לאלניניו הכחול ולכל הנוכחים
OR1

emmy5

New member
גם אני ......../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

גם אני על יד הכחול שלנו

elninyo

New member
../images/Emo19.gifערב טוב ותודה רבה../images/Emo24.gif

לכן
or1
princess lis
emmy5
כחולה כחלום /מילים: אורי אסף /לחן: נורית הירש אינני יודע מנין פתאום הופעת לצידי כחולה כחלום אינני יודע חלום ופשרו חלום שחלמתי רק לך אספרו הלילה, לילה רק הלילה נר הלילה פרח בצהוב כן הלילה לילה רק הלילה השמיים ירדו לרחוב אינני יודע דרכי כוכבים אשר מאירים בעיני אוהבים אינני יודע מדוע מחר תלכי עימדי אם הלילה אפשר הלילה, לילה... אינני יודע ולא אשאלך מדוע רציתי פתאום לנשקך אינני יודע את סוד החיים אם את לצידי זה נעים זה נעים הלילה, לילה... אינני יודע מדוע פתאום ברחת נעלמת כחולה כחלום אינני יודע וגם לא אשאל אם היית לצידי, אם היית כאן בכלל הלילה, לילה...

הכח אכן המשחית,כבוד המקשר../images/Emo3.gif

אכן הוא כותב כאן כמעט לעצמו ומגייס שניים במסרים,כדי שיגיבו פה ושם זה הפורום השני שהוא קובר כנס לארבעים ותראה את השממה גם שם אבל,מה שבאמת לא הגון בעליל זה שהמנהל מנצל ומותיר יצירות בטאג ליין בימים בהם כתבו קצת איכות כאן כשהפורום היה תחת שם אחר,וכמובן בניהול אחר.. אילו האנשים,וזו רמתם.. נגמרה הבושה בארץ. נשבעתי לעצמי לא להגיב כאן אבל יש גבול לנלוזות..ולניצור שטחים אפורים ואני מבטיח לכבוד המנהל שלא אגיב כאן יותר גם אם ילכלך ויעוות,כדרכו בקודש.

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo22.gifיאאאאאאאאאא הנה הוא

מרקוס...אתה ממשיך להעליב...אני מגייס
היצירות בטאגס ליין יא קוץ בן קקטוס, הן נותרו לכבוד ולתפארת הכותבים. נשבעת לא להגיב אבל אתה מגיב
בכל מקרה תפילותיו של ימתי נענו
למרות שלא פרשו לך שטיח...
מרקוס אתה עדיין חייב המון כסף, לאכסיומאק לזמני לחוטאת במילים ולח"מ נטשת את הפורום...כשהיה בשיא
ואנו זרענו, קצרנו, ואתה כעת בא למתוח ביקורת. נותרת מרקוס, אפילו התחלת עם מנהל פורום אחר וסידרת לו את מנטרת "הגראציות" ...היכן שאתה מגיע האדמה חרוכה, כולם סולדים ממך, ואתה ממשיך כמו אהבל לא מפותח לכתוב כאילו לא נוגע אליך
. בשונה ממך איני נוהג בדרכיך, ומכבד את האדם באשר הוא אדם. אל תתרחק...ימתי צריך אותך

אגיד לך משהו דייג

אני לפחות לא מתחזה עלוב כמוך מחליף ניקים מפורום לפורום כדי שלא יראו את הבושה..

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היכן מצאת אותי מתחזה
וממה יש להתבייש
הנכנסתי אי פעם לפורום לייעץ ולהעליב מנהל כלשהוא? או גולש? או לערער את אושיות הפורום? כדי לקרוא ולהמשיך הלאה אפילו אין צורך להכנס למערכת.(הידעת
) אין לי צורך להחליף ניק כדי לייעץ למאן דהוא או להביע דיעה, אין זה מעינייני שרשורי אחרים העיקר שהם משרשרים וטוב להם, סחטיין, נהנה לקרא
הניק הנוסף בו הנני משתמש הוא לצורך פורום נוסף, משובח שאפילו פעם מרוב התרגשות ושמחה
שיגרתי תמונה שלי בניק ההוא
תגיד אתה בסדר
לא כולם כמוך, אינך יכול לסגור חרצובותיך, עד כי "מינית עצמך לשופט", ואילולא עצרו בך ברגע האחרון...מי יודע לאן היינו מגיעים..
" אל תשכה מרכאות בשעת הבאת המובאה". הינך קשקשן בלתי נילאה... מרקוס...אין לי דיי זמן כמקשר (אך אם תלחץ אעשה זאת) להביא את השטויות שלך והתגובות עליהן...לאוו דווקא עורך עור פיל, אלא
בהבנתך.
ואתה ממשיך לנדוד מפורום לפורום ולזיין את המוח, חלק גמרו אומר לא להגיב לך ואתה בשלך באי טיפת כבוד, תגיד... החסר משוגעים אנוכי
כותב שטויות...ונדמה לך כי עוד רגע קט ופרס ישראל ישלח אליך ותלחץ את יד הנשיא או את טיז לבנת, חסר בינה(מרקוס שיפרתי למענך את סגנון השוק,קשה לי אך אשתדל...
נשמה טובה אל תלך...
) משורר אלאק...חחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יותר טוב להביא שירים של אחרים, ותמונות שאחרים צילמו...
צר לי באמת על ימתי כי יגיע ביום מן הימים ויראך כאן הוא ישתגע כי לא הודענו לו...אולי תתקשר אליו...תעשה פעם אחת מעשה טוב בבקשה

or1

New member
ערב טוב מרק

מפתיע היה שלא הגעת לכאן עד היום להביע את דעתך. כעסך לגיטימי אך תמוהה בעיני העיתוי ויותר מכך בחירתך להגיב דווקא למי שנולד אתמול וכה חשוב היה לו להשמיע את דעתו. OR1

אור,לזכר ימי החסד

למה לנהל שני פורומים זהים עם אותם הגולשים והשטיקים ? תגידי לי את,ואחכים..

or1

New member
מרק , אומר לך את שהינך יודע.

בתפוז מספר מנהלים המנהלים יותר מפורום אחד. במקרים אלה, הכותבים (בדרך כלל) הינם אותם גולשים וגם אתה נימנה עליהם. OR1

העינין מיותר

כמות החומר שנכתבת כאן ובארבעים קטנה מלהצדיק קיום של פורום בודד. זו דעתי.

or1

New member
יכול להיות אך ....

זה לא קשור "לעניין" OR1

למעלה