../images/Emo19.gifמרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
היכן מצאת אותי מתחזה
וממה יש להתבייש
הנכנסתי אי פעם לפורום לייעץ ולהעליב מנהל כלשהוא? או גולש? או לערער את אושיות הפורום? כדי לקרוא ולהמשיך הלאה אפילו אין צורך להכנס למערכת.(הידעת
) אין לי צורך להחליף ניק כדי לייעץ למאן דהוא או להביע דיעה, אין זה מעינייני שרשורי אחרים העיקר שהם משרשרים וטוב להם, סחטיין, נהנה לקרא
הניק הנוסף בו הנני משתמש הוא לצורך פורום נוסף, משובח שאפילו פעם מרוב התרגשות ושמחה
שיגרתי תמונה שלי בניק ההוא
תגיד אתה בסדר
לא כולם כמוך, אינך יכול לסגור חרצובותיך, עד כי "מינית עצמך לשופט", ואילולא עצרו בך ברגע האחרון...מי יודע לאן היינו מגיעים..
"
אל תשכה מרכאות בשעת הבאת המובאה". הינך קשקשן בלתי נילאה... מרקוס...אין לי דיי זמן כמקשר (אך אם תלחץ אעשה זאת) להביא את השטויות שלך והתגובות עליהן...לאוו דווקא עורך עור פיל, אלא
בהבנתך.
ואתה ממשיך לנדוד מפורום לפורום ולזיין את המוח, חלק גמרו אומר לא להגיב לך ואתה בשלך באי טיפת כבוד, תגיד... החסר משוגעים אנוכי
כותב שטויות...ונדמה לך כי עוד רגע קט ופרס ישראל ישלח אליך ותלחץ את יד הנשיא או את טיז לבנת, חסר בינה(מרקוס שיפרתי למענך את סגנון השוק,קשה לי אך אשתדל...
נשמה טובה אל תלך...
) משורר אלאק...חחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יותר טוב להביא שירים של אחרים, ותמונות שאחרים צילמו...
צר לי באמת על ימתי כי יגיע ביום מן הימים ויראך כאן הוא ישתגע כי לא הודענו לו...אולי תתקשר אליו...תעשה פעם אחת מעשה טוב בבקשה