פורום שלי

Tinkerblack

New member
פורום שלי

חמודים שלי, זה כבר שנה וחצי שאני מנהלת את הפורום ואני נהנת מכל רגע לאחרונה כפי ששמתם לב מכל כל הלחץ מהלימודים מהחברים וכל מה שעובר עליי בחיים אני לא בבית ולא מדברת על כך שאני לא במחשב. אחותי שורצת כאן יום ולילה וגם אם אני בבית לא נותנת לי להתקרב אפילו למחשב. אז בצער רב וביגון קודר אני נאלצת להודיע על פרישתי מהנהלת הפורום אני עדיין אבוא ואדבר כאן ונשארת בקשר עם כולם, רק חבל שלמנהלת לא היהי זמן להיות בפורום ולא תוכל לנהל אותו ולשפרו... מתה עליכם

../images/Emo12.gif???

למההה
תשארי! התקופה הזאת תעבור... מה גם שאם תעזבי יסגרו אותנו

קרניjack

New member
יסגרו את הפורום?

נהשם של שיר עדיין בכחול. למיטב ידעתי ללא מנהל יש הנהלה זמנית לפורום... מה שגם, בפורום הזה יש מנהלי פורומים אחרים, אז לקיחת החזקה על הפורום לא צריכה להוות בעיה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאם יש הנהלה זמנית והפורום לא פעיל במיוחד [כמו פה נגיד, שהוא פעיל אבל בקטנה], אז הם סוגרים די מהר בד"כ אני חושבת... אז תציעי את עצמך קרן, את מנהלת...

קרניjack

New member
בשביל שהפורום לא יסגר-

אז בכיף
אבל שינתיים השם של שיר מוכחל, וכאשר תתפרסם הודעה בפורום מנהלים למנהל לפורום, אני אציע. הבעיה היחידה, שאני לא נכנסת לפה הרבה, ואני משערת שההשקעה שלי בפורום הזה תיהיה קטנה (כבר יש לי 2 פורומים אחרים על הגב
). אבל עדיף מכלום! ולפי ידעתי פורום נסגר כאשר ההודעה האחרונה בעמוד ה1 היא מלפני חודשיים, ככה שעדיין לא הגענו לזה. עדיין
לא משנה אם אין מנהל או יש.

קרניjack

New member
ו...

את ניהלת אותו לדעתי בצורה הכי טובה שיכולה להיות בתקופת השפל הזאת.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo7.gif שיר, קודם כל יש לך מסר../images/Emo3.gif דבר שני, למקרה שלא הבהרתי את זה מספיק שם, זה כה מבאס שאת פורשת, ואני מבקשת ממש שוב לשקול מחדש... אם את בכל זאת לא נשארת בניהול, אבקש ממך להישאר, או לפחותת לבקר מדי פעם בפעם אם באמת אין לך זמן...אני מצדיעה לך על כך שהתמודדת עם כולנו פה, עשית עבודה נפלאה, ואני באמת מודה לך על כך. אוהבת המונמון../images/Emo23.gif

מורן 1986

New member
../images/Emo10.gif שירוש ../images/Emo10.gif

למרות
שגם
אני
לא הייתי
ממש הרבה פה
את ניהלת
את הפורום
בצורה
הכי הכי טובה
שיכולה להיות
וחבל
שאת הולכת
איי לאב יו

tribe spirit

New member
ש"סה אשתי האהובה מכל../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

תודה לך על הזמן שניהלת את הפורום,ועל ההשקעה שלך. אני אוהבת אותך המון המון ומאוד חבל לי על העזיבה שלך...אבל את נשארת,נכון?

Tinkerblack

New member
פורום שלי

אני לא עוזבת את הפורום חס וחלילה אתם חלק ענקי מן החיים שלי אלא רק את ההנהלה הרי עדיף שיהיה מיהו שיכול יותר לתרום לפורום מאשר מישהו שלא נכנס בכלל למחשב או נוגע בו.. להמשיך לכתוב בפורום ולהפעיל אותו מתי שיהיה לי זמן אז זה יהיה לזה אל תדאגו, אך לגבי ההנהלה חבל שאני סתם אהיה כחולה שאני לא מבקרת בפורום ולא עוזרת להפעלתו ולשיפורו מתה עליכם ואני כמובן ממשיכה להיות כחברה רגילה בפורום!

למעלה