פורום שדרות

פורום שדרות

היי, הפורום הזה נפתח בשביל לעזור בלימודים לכל מי שזקוק לעזרה בשדרות ועוטף עזה, וגם בשביל שיהיה לכם מקום שבו תוכלו לשמור על קשר אפילו אם אתם רחוקים או נמצאים במקלט. תהנו!

ברוכים הבאים לפורום 1785

מה אנחנו יודעים ? העיר שדרות והאזור כולו נמצאים בצל מתקפות טילים זמן רב מדי. רבים מהתלמידים לא מגיעים לביה"ס. לימודים בבתי-הספר משובשים. התלמידים מפסידים חומר רב. ומה אנחנו עושים ? וילהלם פארגר, לאחר התנדבות בשדרות, הביא לידיעתנו את הצורך בפורום. ואני - "הנני כאן – כמו ציפורים חגות" - לעזרתכם. בהמשך הימים יצטרפו עוד מורים משדרות ומשאר חלקי הארץ, אשר יעבירו חומרי לימוד מגוונים, יציעו תמיכה ועזרה לתלמידים ויענו על שאלות לימודיות פרטניות כולל הקניית טיפים למבחנים. מה אתם יכולים לעשות ? מגיעים לפורום. מספרים לחבר'ה. משתפים בשאלות ובבקשות הקשורות ללימודים. משתפים אחד את השני, עוזרים בעצמכם כמה שאפשר. שומרים על קשר ביניכם. מה יקרה בסוף שנה"ל ? הפורום ישמש גם לתגבור ולהשלמת פערים שנוצרו בעקבות המצב. וגם ישמש כ"אכסניה" של פעילות העשרה ופנאי עבור התלמידים בחופש הגדול. בתקווה לשיתוף פעולה ולימים טובים יותר.

לכל התלמידים של "עוטף עזה"

אשמח לעזור כאן בפורום (וגם בפורום "לימודים ושיעורי בית") בכל מה שקשור ללימודי היסטוריה. מצטערת שהפורום נפתח רק יום לפני הבגרות של מחזור י' ומספר ימים לפני הבגרות ביא' - אבל מה שניתן לעזור, אעשה ברצון. אני מלמדת היסטוריה לבגרות בבית החינוך "שער הנגב". אתם מוזמנים להיעזר גם באתר ההיסטוריה שלנו - ראו בקישור שמי באופן מפתיע זהה ממש לכינוי שלי בתפוז.

פנינה10

New member
דרך צלחה !

ברכותיי ליוזמה הנפלאה לפתיחת הפורום אשמח לעזור במידת האפשר. פנינה10 מנהלת פורום מורים

mazy

New member
בהצלחה לפורום החדש../images/Emo65.gif

אכן יוזמה מבורכת!!! יישר כח ובהצלחה !! נקווה שהפורום יתקיים כפורום לימודים ולא "תחת אש". גם אני אשמח לעזור במידת הצורך. אני מזי, אחת ממנהלות פורום מורים, תושבת אשקלון שגם נמצאת לעיתים תחת אש. ולבסוף...בהצלחה ליונה ויישר כח!! מזי.

ללי1107

New member
ברכות לפורום החדש

והכל כך חשוב. אכן, יוזמה מבוכרת! אשמח לעזור ככל שאוכל בתחומי ההוראה שלי ובכלל. שיהיה בהצלחה לכולם ושנדע ימים שקטים יותר!

../images/Emo50.gif עם הפורום החדש../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

ברוכים הבאים וברוכים הנמצאים

farakesh

New member
כל הכבוד!!!!!

טוב לדעת שבמדינה שלנו, קמים אנשים שמספיק אכפת להם ומשקיעים מזמנם ומכוחם, כדי לעזור לנו, הנוער. חזק ואמץ,ישר כוח, אמן.

מזל טוב על הפורום החדש

מוזמנים לבקר באתר שעוסק בנושא שדרות, שהוקם על ידי סטודנטים לתקשורת ממכללת ספיר "בלב השוליים" מוזמנים להיכנס, להגיב ולפרסם. אם הינכם תיכוניסטים המעוניינים לכתוב לאתר על חוויותיכם כתלמידים בשדרות ועוטף עזה, נשמח לקבל מאמרים ומכתבים ולפרסם.

למעלה