פורום רק להיפ הופ?

• פותח הנושא root
  • פורסם בתאריך

root

New member
פורום רק להיפ הופ?

שמעו, הגדירו ת´פורום "מוסיקה שחורה", ואצלי השורשים של ההיפ הופ הם צעירים, לעומת למשל ג´אז שפשוט אני שומעת מאז שאני זוכרת את עצמי וכד´... רציתי לדעת אם יש עוד אנשים ששומעים עוד דברים (במיוחד ג´אז), ולמה לעזאזל לא מדברים על שום דבר פרט להיפ הופ או ארנ´בי? יום טוב

**yoav**

New member
אמממ...

אני לא יודע אם אני יכול להגדיר את עצמי כאחד ששומע ג´אז אבל זה באמת מעניין אותי, ופה ושם אני שומע...

Mc chameleon

New member
ואללה חשבתי על זה

האמת שגם אני חשבתי על מה שאמרת לפני כמה זמן, שבאמת זה מוזר שמדברים רק על היפ הופ... אבל אני שומעת גם ג´אז, בלוז, אר אנד בי, גאספול, סול... אבל כל המוזיקה הזאת פחות מפותחת בישראל לעומת ההיפ הופ וגם יותר קל להתחבר להיפ הופ מאשר לג´אז שלדעתי רוב המאזינים של הג´אז הם מבוגרים (פסטיבל הג´אז בים האדום...) ועכשיו זה כל הפריצה של ההיפ הופ אז טבעי שכולם יהיו עסוקים רק בזה..

root

New member
מה למשל את שומעת?

מבחינת ג´אז מסתובב אצלי בבית -כמעט- הכל.... נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוני.. ופסטיבל הג´אז באילת מחכה לשנה הבאה אצלי.. כבר איזה שנתיים שלוש שאני רוצה לנסוע וכל פעם זה נדפק....

Vick

New member
סתכלי על שם הפורום ותביני למה...

מדברים פה רק על מוזיקה שחורה...

mc buhara

New member
מה שכן...

צריך פורום לסתם תרבות היפהופ (בום בוקסים, סטייל, ברייק דאנסים ,גרפיטים ועוד כאלה דברים שלא בהכרח קשורים למוזיקה)

Curly

New member
צר לי להודיע אבל

לא מדברים פה רק על מוסיקה שחורה!!! כן זה משהו מאחד מין מכנה משוטף אבל יש פה עוד הרבה דברים שמדברים עליהם. זה לא שיש no no על כל מה שלא ראפ או r&b!!!!!!!!!!!!! טל

למעלה