פורום פמיניזם חדש בוואי נט

עופר ב.ה

New member
פורום פמיניזם חדש בוואי נט

שאפילו קיבל (לא יודע לכמה זמן) לינק בולט בעמוד הראשי. בינתיים, המצב בפורום לא מעודד. מלבד הממשק המזעזע שמשותף לכל הפורומים, כבר עכשיו יש שתי הודעות שלעומתן ינשוף הברים הוא ממובילי התנועה הפמיניסטית. "נשים-למטבח" "כל אישה זקוקה לזין" נראה שכל העלובים שכותבות תגובות מתלהמות לכתבות בוואי נט הגיעו גם לפורומים שלהם. בקיצור - פה יותר טוב
עופר

טל קר

New member
הם ניסו כבר כמה פעמים להקים פורום

וכל הזמן הפורום נסגר ממיעוט כותבים. בהתחלה ניהלה מיכל עדן, ואח"כ ניהלה בלה אלמוג(? אני לא בטוחה בנוגע לשם משפחה). זה מזכיר לי שבזמנו כשהיה כנס של מנהלים של אי או אל לשעבר ורצו לעשות השוואה בין הפורומים ערכתי סקירה קצרה על הפורטל המועדף על פי CASE STUDY של קיום פורום פמיניזם, והתוצאות היו נגד וואלה וואי נט. ואכן לדעתי מצב פורומים לעניני פמיניזם בעברית באינטרנט בארץ הוא קטסטרופלי. היינו שמחות לשיתופי פעולה עם פורומי נשים נוספים אבל המצב בשאר הפורומים לא מאפשר זאת. אבל תסתכל על הצד החיובי - אתה כרגע כותב בפורום פמיניזם הכי מצליח בארץ (מכל הבחינות כולל כמותיות).

סביב המעבר שלנו לכאן

הם הראו התעניינות ובהתאמה אכזבה רבה מכך שלא עברנו אליהם. אני חושבת שריבוי פורומים בנושא מיטיב עם הפמיניזם ואינו דוקא גורע אולם כמו בכל נושא חברתי דרושה אידיאולוגיה, התמדה ותחושת שליחות מסויימת כדי לגרום לזה להצליח. וראייה ארוכת טווח. ותכנית. אני מאחלת לווינט שימצאו מי שיכולות להרים את זה ואשמח לשתף פעולה למען מטרה משותפת. מנסיוני הנצבר בשנה האחרונה והמיומנות המשתפרת באופן טבעי בניהול הפורום - זוהי גם מאטריה מקצועית-ניהולית שיש להשביח ולשפר עם הזמן כך שכשל התחלתי לא בהכרח מעיד על ההמשך. בוואלה הסיפור אחר היות והם כבר רחוקים מנק´ ההתחלה ע"ג ציר הזמן ודורכים במקום מכל הבט אחר בפורום הפמיניסטי. מקווה גם עבורם לשיפור ושינוי שיגדיל את השיח הפמיניסטי ויפרה אותו (בעברית). חנה

למעלה