פורום-פיק

פורום-פיק../images/Emo104.gif

אני שוקלת להתחיל לכתוב פורום פיק- פאנפיק בהשתתפות חברי הפורום. א. מי שרוצה להצטרף לכתיבה, מוזמן. ב. מי שרוצה להופיע בפורום-פיק, נא לשרשר את הרשימה הבאה: שם מלא: כינוי: גיל: סוג דיג´ימון רצוי (ציפור-ביומון, אפל-דמידווימון, דינוזאור-אגומון...): מראה (מותר להמציא, באנימה אפשר הכל!): תכונות אופי (רצוי גם חיוביות וגם שליליות): סמל: דמות מועדפת: בגדים וציוד נלווה (או דמויות/אנשים נלווים) אופייני: תחביבים: הערות: ג. דרושים מאיירים לפורומפיק, שמסוגלים לצייר לפי הוראות מוכנות (התיאור של המשתתפים). כל המעוניינים מכל הקטגוריות, נא לפנות אלי במסרים.

ועוד כמה סעיפים:../images/Emo104.gif

סעיפים שחלקם ישפיעו על תהליך הכתיבה כולו: האם אתם דיג´יגורלים?: כן/לא (מה כן?). מקצוע מועדף: מקצוע שנוא: צבע מועדף: מאכל מועדף: מאכל שנוא: גיל: תאריך יום-ההולדת: לעולם לא תתפס ב(עם מישהו/עושה משהו/לובש משהו/אומר משהו): נקודות חזקות: נקודות חלשות: חלום:

הנה...

שם מלא:סוריי אבל השם שלי די חסוי חוץ מכמה אנשים שיודעים.. כינוי:ריי גיל:14 וחצי סוג דיג´ימון:אפל-דמהדווימון..{נקשרתי אליו..אבל אל תגידו לו זה סוד!!} מראה:שיער מתולתל חום\שטני,עיניים ירוקות\דבש. תכונות אופי (רצוי גם חיוביות וגם שליליות):לא סבלנית רוצה הכל ומיד,מתוקה {כשמכירים אותה},מעדיפה שלום על מלחמה,קצת סנובית{קצת!!},מבחוץ היא מנסה להראות לכולם שלא אכפת לה מכלום..היא נוקשה וקרה.. סמל:החברות או הסבלנות.. דמות מועדפת:הנרי!! בגדים וציוד נלווה (או דמויות/אנשים נלווים) אופייני:שמלה לבנה עם קישוטים ורודים,מחשב נייד עם מצלמה, תחביבים:לשיר ולצייר.. הערות:אין לי שום הערות!! האם אתם דיג´יגורלים:ברור שכן!!כלומר דמהדווימון הדיג´ימון שלי לא?!אל תגידו לי שחייתי באשליות כל חיי... מקצוע מועדף:אנגלית,ספרות והבעה. מקצוע שנוא:גאומטריה ואלגברה. צבע מועדף:ורוד והמון!! מאכל מועדף:המבורגר ופיצה.. מאכל שנוא:אפונה.. גיל:14{השנה..} תאריך יום הולדת:15.5.89 לעולם לא אתפס ב:אין לי מושג... נקודות חזקות:לא יודעת.. נקודות חלשות:לא יודעת.. חלום:להיות או זמרת או שחקנית..

שלי:../images/Emo104.gif

*הקפצה סמויה* שם מלא: אמארה (עינת) שלנגר. כינוי: צ´יבי יו. מראה: שיער בלונדיני-כהה קצר מאוד, עיניים כחולות כהות. תכונות אופי: די טומבוי במובנים מסוימים, אגרסיבית, רצינית, נוטה לשמור טינה, ונחמדה רק לאנשים מאוד מסוימים. דמות מועדפת: ג´ו. בגדים וציוד נלווה (או דמויות/אנשים נלווים) אופייני: -בגדים: סיילור פורם-מדי סיילור-סקאוט עם חצאית כחולה כהה מאוד וסרט בצבע אדום כהה, מגפיים גבוהות כחולות כהות עם שרוכים. הומאן פורם: מדי בי"ס עם חצאית שחורה וחולצה לבנה עם סרט בורדו. -ציוד: סיילור פורם: Space Blade, וזה "סימפטי" כמו שזה נשמע. הומאן פורם: כלום/ מיקרופון+אוזניה. -אנשים: הארוקה/אוראנוס+מיצ´ירו/נפטון+הוטארו/סאטורן תחביבים: ספורט, לקרוא, ולגלוש באינט´. הערות: מאוד לא נחמדה אל בנים כמו דייוויס ובנות כמו קארי. האם אתם דיג´יגורלים?: לא. אני סיילור-סקאוט. נשלחנו ע"י קווין דארק מון ככל הנראה אל העולם הדיגיטלי בלי אפשרות לצאת. מקצוע מועדף: היסטוריה, ביולוגיה, ספרות, ואומנות. מקצוע שנוא: ערבית. צבע מועדף: מארין-בלו. מאכל מועדף: סושי. מאכל שנוא: ממתקים מכל סוג, ביחוד שוקולד. גיל: 13 תאריך יום-ההולדת: 22.10 לעולם לא תתפס: נחמדה אל מימי/לובשת סטרפלס/מדברת ברגשנות. נקודות חזקות: לצעוק, כנראה... נקודות חלשות: קטעים רגשניים. אני אף פעם לא מוצאת מה להגיד בקטעים כאלה! חלום: ללמוד בקיימברידג´ ולהיות פסיכולוגית.

miaka

New member
זה פיק קרוס-אובר? ../images/Emo6.gif

מישהו מתנדב לייצג את הדואליסטים של אוטנה?

שזה אומר...?../images/Emo104.gif

אם זה מה שאת מתכוונת, אז זה לא לגמרי דיג´ימון, כי אני מכניסה את האלמנט של Chibi U, אבל הסיפור מתרחש על רקע דיג´ימון. אני כבר יודעת איך זה יתחיל אם יהיו מספיק משתתפים. סליחה מראש אם יופיעו אי-דיוקים, כבר הרבה זמן לא ראיתי דיג´ימון, ותסמכו עלי שאני לא זוכרת כל כך טוב.

Kenny Girl

New member
והנה של זה:

האם אני דיג´יגורלית: בטח!!!!!!!!!! מקצוע מועדף (הכל בביצפר?): הנדסה, מטמטיקה וכמעט הכל מקצוע מועדף: הפסקה, שביתה, שיעור חופשי, ודרמה. צבע: שחור מאכל מעודף: צ´יפס ולזניה (לא ביחד!!) מאכל שנוא: יש הרבה-כמעט הכל גיל: נגיד ש-12 תאריך: 20.1 לעולם לא תתפס ב: תלבושת חשפנית נותנת לג´ו נשיקה צרפתית, ואוהמרת לו שאני אוהבת אותו. נקודות חזקות: כוח, להיות כמו חתולה וכל הדברים השלילים שלי. נקודות חלשות: להגיד למישהו "אני אוהבת אותך" חלום: להיות דיג´יגורלית באמת

Kenny Girl

New member
למרות שאני עצובה, אני עונה:

שם מלא: מאט אישידה (לא יכולה למסור את השם האמיתי שלי, ומי שיודע- לא לגלות) גיל: נגיד שאני בת 12 סוג דיג´ימון רצוי: אפל (מצחיק)-דמידוווימון, או מצחיק-טריירמון מראה: שיער שחור ארוך מאוד, עייני חתול שמשנות צבע (בעיקר אדום אש\דם!), ממוצעת, רזונת רזונת, וממש בהירה, כמעט לבנה. תכונות אופי: מצחיקה, צינית משהו, לפעמים נחמדה, ההפך מאופטימית (איך שלא קוראים לזה) ו... זהו?... אה, ומסתירה רגשות (אדישה...) סמל: חברות דמות מעודפת: מאטטטטטטטטטטטטטט! בגדים וציוד נלווה: בגדים: גופיית-בטן שחורה, מכנסיי שנות השבעים שחורים\אדומים (לא החלטתי), נעליי ספורט שחורים, ג´קט שחור מסיס למותניים. ציוד נלווה: שרשרת מזל שחורה, עגילי חישוק וצמיד תואם לבגדים ושלרשרת. אופייני: מה זאת אומרת? תחביבים: שינה, שירה (כשלא רואים אותי!), ריקוד (כמו בשירה), משחק (כמו בריקוד), ולעשות הרבה ספורט. וזהו... זה טוב?

Kenny Girl

New member
למרות שאני עצובה, אני עונה:

שם מלא: מאט אישידה (לא יכולה למסור את השם האמיתי שלי, ומי שיודע- לא לגלות) גיל: נגיד שאני בת 12 סוג דיג´ימון רצוי: אפל (מצחיק)-דמידוווימון, או מצחיק-טריירמון מראה: שיער שחור ארוך מאוד, עייני חתול שמשנות צבע (בעיקר אדום אש\דם!), ממוצעת, רזונת רזונת, וממש בהירה, כמעט לבנה. תכונות אופי: מצחיקה, צינית משהו, לפעמים נחמדה, ההפך מאופטימית (איך שלא קוראים לזה) ו... זהו?... אה, ומסתירה רגשות (אדישה...) סמל: חברות דמות מעודפת: מאטטטטטטטטטטטטטט! בגדים וציוד נלווה: בגדים: גופיית-בטן שחורה, מכנסיי שנות השבעים שחורים\אדומים (לא החלטתי), נעליי ספורט שחורים, ג´קט שחור מסיס למותניים. ציוד נלווה: שרשרת מזל שחורה, עגילי חישוק וצמיד תואם לבגדים ושלרשרת. אופייני: מה זאת אומרת? תחביבים: שינה, שירה (כשלא רואים אותי!), ריקוד (כמו בשירה), משחק (כמו בריקוד), ולעשות הרבה ספורט. וזהו... זה טוב?

גילמון

New member
OK it´s my turn

שם מלא: עמרי לסר כינוי:קאלומון גיל:11 סוג דיג´ימון: מצחיק+חמוד= קאלומון... רק שצריכת הפחזניות עולה מראה:אה... (בהנחה שאני בן זה די מעצבן...) שיער שחור, עינים חומות, הבעה די רצינית ברוב המקרים... תכונות אופי (רצוי גם חיוביות וגם שליליות):שואף להרבה כוח, לעולם לא מוותר, שומר טינה, כשמספרים בדיחה טובה אני יכול להמשיך לצחוק עוד הרבה זמן... סגור כלפי אחרים סמל:ידע דמות מועדפת:טאקאטו בגדים וציוד נלווה (או דמויות/אנשים נלווים) אופייני:חולצה קצרה, מפה, מחשב נייד מתקפל קטן (שלא ישעמם לי...),מכנסיים ארוכים - ג´ינס, דיג´יכלי בצבע זהב (טהור... סתם) תחביבים:גלישה באינטרנט, ספרים וציור הערות:אפשר להעזר בי בנושאים יותר טכניים שקשורים לחשיבה לוגית (הגיון) האם אתם דיג´יגורלים:כן. הערה: כאילו דה מקצוע מועדף:יהדות ואנגלית מקצוע שנוא:מוסיקה צבע מועדף:ירוק מאכל מועדף:ג´אנק פוד, אבל כל יום אוכל בריא בנוסף... מאכל שנוא:שעועית ואורז גיל:11 תאריך יום הולדת:29.11.91 לעולם לא אתפס ב:נטישת משימה או יותור לאויב נקודות חזקות:חשיבה טובה, קליטה מהירה, זיכרון טוב נקודות חלשות:לא כ"כ אמיץ או מאוד חזק (וגם לא חלש!) חלום:לקבל באמת את קאלומון!!!

Digi Lista

New member
עצה לקסנדרה../images/Emo8.gif

רוב הפיקים המשותפים כאן לא מסתיימים(ראי ערך הפיק של שני שאר העולם והטמבל התורן,את הפיק האהוב עליי פיק הרשעים וכמובן את הפיק לסוכות גירסה שלישית...)... אם כבר הצעת רעיון כזה נחמד ואני רואה שיש הענות(ושמחה על כך מאוד
)כדאי שלא תיבני על ממשיכים קבועים,לא מרוע לב זאת פשוט המסקנה שהגעתי אליה(חבר´ה לא להעלב,גם אני "מהלא ממשיכים",אין בזה שום דבר רע או טוב)
בכול אופן בהצלחה ענקית(אני אשמח לעקוב אחר כול התקדמות ולהכניס אם וכאשר יסתיים למאמרים)
ולמה אני לא מנדבת נתונים עליי?כי אז כול מי שעוקב אחריי יגלה את זהותי האמיתית(ואז יעלמו עקבותיי...)
ועוד אומרים שאני מוזרה...

הרגע סיימתי לעשות את Chibi U-../images/Emo104.gif

ד"א- אותי... אבל השאר די קשים, למרות שאני כבר יודעת איפה לחפש את עמרי...

למעלה