פורום עברי לידר

פורום עברי לידר

ישןןןןן נעשה לו השכמההה [כל מי שהיה בצופים ומכיר את השיר מוזמן להצטרף
] כפי שאמרתי...נרדמתם.. אז באתי לעשות לכם השכמה!!! קומו! תתעוררו! ועכשיו...הממ...מה עדיף? עברי של המוזיקה המהירה (4 כרטיסי אשראי,יותר מידי הרבה, זמן וכו') או עברי של המוזיקה ה..ה..איטית? (ביום שמש יפה, זה טוב, כמה כוכב וכו') ???

אני אענה ראשונה!!!!!

אז.. ברגעים האלה שאתה שונא את עצמך,ועצוב נורא,(וגם בוכה...הממ ההמממ...) אז אני אוהבת נורא לשמוע שירים עצובים-בעיקר כשהכל יעבור-אני קולטת את עצמי שוכבת במיטה וצועקת בלב את השיר-ואז."ואתה תשתכר-עם הכוס הכחולה שלך-שבסוף תישבר" אני עוד יותר ככה מוציאה הכל,ואז אני יוצאת כמו חדשה,וזה ממש מעודד. ברגעים מאושרים ומלאי מרץ-אני מתה על מרי לנצח,ואני רוקדת כמו מטורפת... אבל כמובן-הכל טוב-תמיד.!!!!!

אני מסכים עם בובה...

תלוי במצב רוח כשאני עצוב אני שומע שירים עצובים כשאני עצבני אני חורש על השירים המהירים בעיקר מתחמם (כשאני נוהג אני הכי אוהב את השיר הזה - כי אני נהג ישראלי חמום מוח שמתעצבן על כל הנהגים שנוסעים לאט בשמאל או אלו שנוסעים עוד קצת ועוד קצת כשהרמזור אדום אבל כשהרמזור מתחלף לירוק הם עומדים .... כל הנהשים שביננו תנסו לנהוג פעם עם מתחמם במיוחד אם אתם אוהבים לקלל תוף כדי נהיגה - תחביב גדול שלי - תראו איזה מתאים השיר הזה :)) ) לכל מצב רוח יש שיר של עברי שמתאים :)) תומר :)

Rain Star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכשאני מבקש ממך לנסוע באדום אתה מסתכל עלי במבט מאשים...ואתה נהג אתה? פרסה אתה לא יודע לעשות! ROTLLMAO (והמבין הבין) "זאת לא אשמתי שפיספסנו את הפיצרייה!!! היא ממוקמת במקום שכשעוברים ב-120 לא רואים אותה מרחוק" חחחחחחחחחחח אתה כזה מצחיקול כשאתה נוהג

Rain Star

New member
סתם. הכל שקרים. תומר...

נהג מצויין וזהיר. (תומר אני מחכה לתשלום שמגיע לי על ההודעה הזאת)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה לעשות שהפיצריה היתה מאחורי הסיבוב ואם אני בא ב80 קמ"ש אני לא יכול לראות את זה אז צריכים לעשות פרסה (אנייודע לעשות פרסה) ולסוע לאט בימין לקלוט את זה בשניה האחרונה ולחסום את כל הכביש כשאני עובר מימין לשמאל ב10 מטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והכל בערב הזוי אחד בדרך להופעה של עברי אבל אני נוהג טוב!!!!! מרוני אתה לא תקבל תשלום אין לי כסף חיים בצמצום החודש - אתה יודע מיתון

Rain Star

New member
אתה לא יודע לעשות פרסה!!!

להוריד עץ, שתי ספסלים, 4 זקנות ולסיים בחארקה זה לא לעשות פרסה!!!!!!!! נוהג טוב? אולי על קורקינט....
תומר בגלל המיתון תזיע במקום לבזבז חשמל, וככה התשלום יגיע אלי בזמן.

תקשיב ותקשיב טוב

אני לא גר בקיבוץ של בריטים מטורפים אני לא צריך להזיע בשביל לא לבזבז כסף מובן? וקודם שיהיה לך רשיון ואז נדבר הרי מי התקשר אליי מיד כשהוא שמע על ההופעה בעזריאלי ורצה טרמפ הלוך חזור ממנה ואמר : " תומר תזכור אני התקשרתי אליך ראשון אתה משיע אותי לרמת גן..." ואני לא הורדתי 4 זקנות (רק 3 :)) )

Rain Star

New member
אררררררררררררררררררררררר

אתה שוב מסלף את המציאות. אתה פשוט בחורה (חחחח זה לא היה אתה שאמר את זה עלי פעם?) אני התקשרי ואמרתי "תומר, במקרה ואתה נוסע לעזריאלי, ובמקרה ואני נוסע אז תזכור שאני ביקשתי טרמפ ראשון" תומר מחר אני משווק את ווינדוס PX (אותה גירסה רק רשום אחרת)

מרוני אם תמשיך ככה

אני יאלץ להקליט אותך.... וכן אתה בחורה - זוכר על פיפס שאני או עברי אמרנו בחצי שנה האחרונה....

Rain Star

New member
וזה לא היה מיד

אני חיכיתי שתסיים להתקלח יא סלפן אובססיבי שכמוך

Rain Star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן. תומר חייב לי כסף...פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כ=ס=ף=?! ../images/Emo12.gif

ככה אתם קוראים לזה??? חח סאחטיין על המקוריות... שמעתי כבר הרבה שמות לזה אבל כסף?... ככה קוראים לזה בימינו הא?

הלו מה שאני עושה עם מרוני במקלחת זה

ענייננו הפרטי לא?
אנשים תתעלמו מהמרון הזה הוא סתם בריטי מסטול ולא מבין כלום :))

אאאמ..

לדעתי- דווקא השילוב בין שניהם- המוזיקה הקצבית והמהירה, והמוזיקה השקטה והרגועה- הופכת את עברי לזמר טוב.. וזהו שילוב מנצח!! אני לא מעדיפה אף אחד מהם.. הכול זה טוב!! (חוץ מכמה שירים שלו שאני פשוט לא סובלת..כמו יותר מידי הרבה ושירים..)

למעלה