פורום סוער ב ESCTODAY

ASH1977

New member
פורום סוער ב ESCTODAY

מתנהל פורום סוער למדי באתר www.esctoday.com בעד ונגד השיר הישראלי עקב סיבות פוליטיות. יש שם כמה אנטישמיים וגם כמה צדדים מפתיעים (רוסיה וסלובניה) לטובתינו... כותב ההודעה הפותחת הינו בחור ספרדי הטוען שהוא אוהב את השיר הישראלי, אך לא יצביע לו מכיוון שיש לנו ראש ממשלה רוצח (כדבריו) ר"ל, ומלבד זאת מדינת ישראל לא הייתה צריכה לקום (שוב, כדבריו) ר"ל. הנכם מוזמנים להצטרף לחזית ההסברה!!!

טליה ג

New member
אני כרגע נלחמת בחזית ההסברה בגרמניה

רוב האנשים שם טוענים אמנם שכואב להם על ההרוגים בשני הצדדים, אבל מעניין שהם התחילו לפתוח את הפה רק כשישראל התחילה לתקוף. בימים שנהרגו עשרות ישראלים בפיגועים, אף אחד לא אמר מילה.

צביקה ו

New member
בכל פורום אירוויזיון תוקפים אותנו.

בקבוצת האי-מייל של יאהו! אירוויזיון מישהו כתב: --- Vasilis Vlachopoulos <[email protected]> wrote: > personally i think it is ironic for Israel to sing > "let´s light a > candle all together" and then kill all the > palaistinians. i wonder if > Israel will get any votes at all after this כמובן שעניתי לו בתקיפות על זה: Oh really? Israel is killing the Palestinians? How could I not see that? I live in Israel myself... Well I have news for you Vasilis - the Palestinians are killing us the Israelis. There are terror attacks in Israel every day in the last few weeks. People are afraid to leave their homes, fearing to be exploded by eager Palestinian suicide bombers. I invite you to come to Israel, to sit in a coffee shop in Tel Aviv or in Haifa or in Jerusalem (you pick!) and maybe get exploded too. What the Israelis are doing is trying to get into the core of the problems, arrest those responsible for the sucide bombers and protect the population..We ask for security & what do we get ? A bomb here & there and it affects the most innocent people. I don´t know where you get your information from ("killing all the Palestinians?" Arafat doesn´t even claim that!): from TV? from the press? or maybe from your own anti semitism! Check your facts before you attack us. Zvika. אבל לפתע כל חברי הקבוצה המתחסדים, שהיו בסדר עם מה שהטמבל הזה כתב, התחילו לתקוף אותי! הם כתבו שזה לא קשור לאירוויזיון, ומה פתאום אני מערב פוליטיקה... חייבים לפעול!

Asaf S

New member
../images/Emo10.gif

זה נורא עצוב שכולם נגדנו... כולם מרחמים על הפלסטינים האלה וכולם חושבים שאנחנו הטרוריסטים ! החידים שבעדנו הם דנמרק , שהממשלה שלהם אמרה שיש לנו זכות להגן על עצמנו מפני הטרור ! זה כזה לא פייר !!! אני ההיתי מביא לפה את כל אירופה שיגורו פה שבוע ונראה מה הם יגידו אחרי השבוע הזה... :(

lambada

New member
היום גם החרימו אותנו בנורווגיה

חברת המזון הגדולה בייותר בנורובגיה החרימה מוצרים מתוצרת ישראל וקראה לכל שאר חברות המזון הקטנות יותר להצטרף אליה, בנורבגיה, אגב, הרוב פרו-פלסטינים. היום בשבדיה מתכנסים כדי לדון האם גם להחרים את ישראל... I think to myself...what a wonderfull world...

צביקה ו

New member
אתם יודעים אבל מה הבעיה

האירופאים הפחדנים האלה פוחדים מהטרור האיסלאמי. אם הם לא יתמכו בהם - יתחילו להתפוצץ להם שם מחבלים בכמויות. זה כל הסיפור.

Euromix - Avi

New member
בסוף שוודיה לחצה על נורווגיה לבטל..

שוודיה לחצה על נורווגיה לבטל את החרם ונורווגיה ביטלה...

אייל_18

New member
אני נלחם בחזית המערב אירופאית בעיקר

וזה טוב, כי במילא אני נוטה לעצבנות, כעס, מתח, שנאה ורוע טבעי - ככה שצריך להוציא את זה על משהו. וכן, הם אנטישמים. כולם.

למעלה