פורום נוסף - למה?

פורום נוסף - למה?

שלום, לפעמים צריכים לעצור ולחשוב רגע, מתנהל לו מזה תקופה ארוכה פורום רפואה משלימה בתפוז, פורום פעיל, פורום עם מנהלת מקסימה, מנהלת שגורמת לכל מטפל לעצור לרגע ולחשוב, מנהלת שנותנת מקום לכולם... הפורום פתוח למטופלים שרוצים לשאול מצד אחד ומהצד השני החלפת ידע, ניסיון ואינפורמציה מקצועית בין טובי המטפלים בדציפלינות השונות. אז היה לנו הריון, ונולד לנו פורום מדהים שיש לו אימא, יש לו הרבה דודים אוהבים, מקום שהוא בית, מקום שמהווה אכסניה מקצועית מדהימה, אז למה לכל הרוחות צריכים עוד אחד?????? למה לפצל כוחות, הרי פורום רפואה משלימה נותן בדיוק את אותו המענה ואפילו הרבה מעבר. מה אנחנו מפספסים פה. גולשים יקרים, מטפלים ומטופלים..... יש לנו אפשרות לשנות ולהביע דעה אז בבקשה... לא רק לשרשר אלא לפנות למעלה, לשאול שאלות ולנסות ולקבל תשובות. אני חושב, סליחה אני יודע כי פורום רפואה משלימה של יעל קליימן נותן מענה מקצועי ורציני לכל מטפל, בכל שיטה כמעט 24 שעות ביממה. אין צורך בפיצול, לא צריך פורום בשרי ופורום חלבי. מקווה לשמוע תגובות בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

שלומי ידידי,

תודה על המחמאות החמות , הפורום החדש הוא הפתעה גם אצלי , כשיהיו לי תשובות איידיע אותכם , בנתיים , בואו נמשיך לשמור על הפורום שלנו כמו שהוא... יעל

yoelnd

New member
מטפל או גם מטופל

אם הפורום החדש היה חסום למטופלים - ניגד, אולם הוא פתוח לכולם ואז באמת אין הגיון. אין סודות מקצועיים ואין תיאורים עם שמות, וכאן כולם עונים לכולם מכל השיטות: רפלקסולוגיה, עיסוי, שיאצו, תזונה, צמחי מרפא, שמנים אתריים, הומאופתיה, רפואה סינית, CST, NST, HP, אלכסנדר, הילינג´, תמציות פרחי באך, קינסיולוגיה, טיפול בצבע, מוזיקה, פלדנקרייז, טאי-צי, דיקור, ובעשרות שיטות אחרות ועונים לכלל הבעיות כגון: פריון, הריון, לידה, אסטמה, פרקים, מע´ שתן, עיכול, דם ולב, שרירים, בעיות רגשיות - נפשיות, טחורים, כוויות, עיניים ואוזניים, מחלות ילדות, זיקנה, סרטן, והיד נטויה.... רק בריאות ו.....

tanka

New member
פורום נוסף

אין סיבה לראות את הפורום הנוסף כאיום או פורום תחרותי לפורום הנוכחי. ממה בדיוק הפחד?? שאנשים יפסיקו לכתוב כאן? הרי ברור שזה לא יקרה. אנידווקא חושבת שככל שירבו כן טוב! יש צורך בהלעת המודעות של הציבור לרפואה המשלימה.אין רע בפורום שיענה על צרכים שונים של מטפלים.

eieanatush

New member
למה ?

כי פחות מטופלים בפוטנציה יבקרו כאן ? זה יפריע לנו להמשיך לשוחח בינינו ? זה יפריע לנו להמשיך ולהתראות אם נרצה ? חברה תתבגרו וזה לא סתם שאני כותבת בעילום שם

שמש א

New member
בגלל שאין הבדל

בין הפורומים. אז כל אחד ישאל את שאלותיו בשני הפוומים? גם ככה הוא שואל בכל הפורומים האפשריים של חברות שונות, אז עכשיו הוא גם ישאל בפורום מקביל? מה הטעם? אנחנו מתייעצים כאן, ראי שאלתי מלפני כשבוע על היפראקטיביות... מבחינתי אין הבדל במהות הפורומים .

dudi adler

New member
יעל היקרה

אינני מתמצא בפוליטיקה,אבל- אני אוהב ומעריך אותך. מתנגד לדברים שפוגעים בך. מקווה שיהיה נכון, טוב ונעים. דודי

לדעתי היה נכון לאגד את שני הפורומים

תחת קהילה אחת. אני מניח שלרחל אשכנזי היה רעיון יפה, והיא פנתה אל הנהלת "תפוז", שלא סיפרו לה על הפורום הזה (להם הרי זה לא מפריע - כל מה שמביא גולשים טוב, לא?
). עכשיו, כששני הפורומים כבר קיימים, כדאי לנסות לשתף פעולה, לא?

אדומה2

New member
מה זה משנה?

קצת תחרות בריאה לא הזיקה לאף אחד, במקום לקחת את זה למקום שלילי של תחרותיות עד כדי סגירת הפורום השני תוך כתיבת מכתבים להנהלת "תפוז", בואו פשוט ניקח את התחרות הזו למקום שתוביל אותנו ללמוד יותר, להעמיק את ידיעותינו ולהמשיך ולספק תשובות נאותות למשתתפי הפורום באשר הם. Live and let live יום טוב לכולם.

avorly

New member
פורום נוסף?!

אני לא מבינה מה בדיוק רצו לעשות, אבל לפי דעתי זה נזק שיהיה קשה מאוד לתקן אותו. הפורום הזה הוא הפורום לרפואה משלימה, להתייעצויות מטפלים, לשאלות של מטופלים, לתמיכה כשצריך ואפשר - וככה פתאום משום-מקום פותחים פורום מקביל ולמעשה פוגעים בכולנו; כאילו שמה שעשינו כאן עד היום מתוך אכפתיות ואהבת הזולת הוא לא מספיק טוב.|סהדגש| מה בדיוק מנסים להגיד לנו?! לאלוהים הפתרונים. מקווה שיתעשתו בקרוב. בברכת רק בריאות, אורלי

eieanatush

New member
כל מי שרוצה הרי יכול להשאר

חברה מדובר בפורום לט בהחזרת שטחים זה לא מלחמה אין כאן תחרות - אלא אם כן נחליט ליצור אותה למען מטרה כלשהי זה לא בגידה באשה או בעל זה פורום שאנשים גולשים כדי לדבר ולהפגש כל אחד גולש למה שטוב בשבילו אם הפורום הזה ימשיך בשטויות האלו אז באמת אנשים רציניים לא יכנסו לכאן יותר אחת משלכם

למעלה