פורום מ.ק 22!

GUYLI9

New member
פורום מ.ק 22!

הפורום פעם היה משגשג והיה לו עמוד אחד לכל יום! אבל עכשיו כולם עוזבים ומגיעים לפה ובקושי יש אנשים שם! אז בבקשה תעזרו לנו להחיות את הפורום של האתר. כניסה לפורום כניסה לאתר

mominman

New member
>>>>>>

שלום גיא, הפורום שלכם היה משגשג אךך ללא הנהלה, ללא מילוי בקשותיכם, וכדומה. כמו כן הודועות ספאם ופרסום היו נפוצות בפורום. אז אנשים מפסיקים לכתוב ..
ואני לא חושב שמישהו עבר חוץ מרוי
וזהו, למה שלא תעברו לכאן כולם ? יש לנו מה להציע
מה אתם אומרים ?

RoYaL3

New member
איש... תקשיב... (או תקרא, חחחחח../images/Emo6.gif)

הפורום הצליח בהתחלה ורק בגלל שהוא היה חדש מה הפורום שווה אם אין הנהלה מסודרת והכל? למשל, ניסינו לעשות תחרות דמויות שהגולשים יוצרים וכולם שלחו הודעות לא קשורות ולא היה אפשר לעשות כלום, בלי הנהלה! וגם המנהלים כביכול נעלמו כמעט לגמרי ושומדבר שם לא זז! בנוסף לזה, הפורום בביפ לא נוח מבחינת השירשורים ואין בכלל סמיילים (מקרה עצוב
) ופה יש פול דברים על מק22! תסייר פה ותמצא המון דברים.. זה מה שאני חושב.. תעשה מה שאתה רוצה, אבל אני ממליץ לך מאוד להיצטרף לכאן... בייביי, רוי (בביפ אני CartRoy)

scudnick

New member
אמר האדם שבהתחלה העדיף

את הפורומים של ביפ וכתב את ההודעה המיותרת ביותר שנכתבה אי פעם, למרות שאחרי זה הוא חזר בו.

RoYaL3

New member
אררג איתך! מה אתה רוצה להגיד בזה../images/Emo35.gif

עכשיו כתבת הודעה מיותרת!!

scudnick

New member
אני חושב משמע אני קיים

אני מפליץ משמע אכלתי שעועית לצהריים. הגיון פשוט ולא קשור

vitamin P

New member
אני הייתי פעם באתר של ביפ

בפורום לפני שקם הפורום הזה וממש שהסדרה התחילה זה היה ענקקקקקקקק בוא אני אגיד לך ככה-פורומים של תפוז תמיד יותר טובים אחרים זה יותר אוסף תגובות בשבילי

למעלה