פורום מת...

charmillion

New member
ומה אתה מתכוון לעשות בעניין?

לשאת הספדים? אולי זר שושנים צהובות? או אולי לנסות להביא לדיון נושאים מעניינים. לחשוב על מה מאחד אותנו, הנוער של בית שמש. באמת לא הכי מעניין פה אבל צריך לחשוב מה לעשות ולא לקיים הלוויות ולהזמין חברא קדישא!

shiroosh999

New member
../images/Emo45.gif

ואתה הוא...? עוד אחד שבא בגישה של, בואו נשנה, בואו נעשה, בואו נדבר על נושאים מעניינים, מבין שזה לא הולך ובורח מפה, זה לא ילך לך. הרבה לפניך ניסו.

charmillion

New member
../images/Emo35.gif

ואת היא... אחת שמתייאשת בקלות ומפחדת להגיד את האמת ולעשות משהו בנידון? באה בגישה של : אולי יפול עלינו איזה נושא מעניין ובינתיים נגיד מזל טוב לכל זבוב על היותו בן 14 ורבע. אני לא הולך כל כך מהר, וגם אם כן אתם תשארו עדיין בלי נושאים מעניינים. הרבה ניסו לפניי, אז??????!!!!!! לפחות הם ניסו! זאת הייתה התנפלות מצידך שלא במקום, אבל בכיף. ומה הקשר של היד בנושא?

shiroosh999

New member
אין קשר.

ועדיין. שים לב כמה אנשים כן הגיבו לך, וזה לא רוב אפילו. לאפאחד לא באמת אכפת מה קורה פה בפורום, נכנסים, בודקים מידי מפעם מה חדש וזהו. אפילו מפגשי פורום פה, מהבודדים. הם צולעים ביותר.

charmillion

New member
יש קשר!

לי אישית אין צורך להגיב סתם. מי שיש לו מה לומר יגיד. אם את פותחת נושא שמעניין את כולם ולכולם יש מה להגיד בנושא, אנשים שלא ראינו יגיבו ויגידו מה שרוצים. דוגמה היא הנושא על בתי הספר, על כיתת מופ"ת. ובכלל לדעתי לפורום צריך להיות ייעוד, הוא צריך להיות אלטרנטיבה למה שקורה בעיר. בעיר די משעמם, בואו נהיה הפאן. לא לפחד להעביר ביקורת על העיר. אנחנו לא מייצגים את הנוער ולא מתיימרים, אבל אם נדדבר על הבעיות שלו הוא יירצה לבוא. אנחנו כמו עיתון של האיזור. לגבי המפגשים, חבל, לא רוצה להגיב כי אני לא יודע.

../images/Emo141.gif כן... אבל

הרבה נושאיםשנפתחים פה זה נושאים פוליטיים... זה תמיד נושא לדיון ולוויכוח... הבעיה היא שזה לא תמיד מעניין את כולם

charmillion

New member
חבל שזה ככה

אני לא אומר שאין מקום לויכוח פוליטי בפורום, אבל צריך להיות גבול כי יש כ"כ הרבה ממנו שבטוח יימאס. בואו נעשה מן תחרויות מצחיקות כדי קצת לגוון. זה עוד לא ראיתי. אפשר לדבר על דברים בעיר. האמת היא שהרבה פורומים נפתחים ומנסים לעסוק בשאלות שמאחדות את חברי הפורום. מי שלא מצליח להיות מעניין - נסגר. זה מן סלקציה טבעית לפורומים. אני לא חושב שמאחד אותנו כל כך מעט. טוב זה יצא נורא דכאוני, אז תחייכו בסוף ההודעה ;)

tamar brandy

New member
מזל"ט....../images/Emo163.gif|בוב|

המונמון מזל"ט לזבוב שהציק לי היום באנגלית על היותו בן 14 ורבע!!! ווהוווו
אני מאכלת לו שיזכה להרבה רפש ביום הולדתו ושלא ימות כל כך מהר

spake

New member
גם......

גם מוות היא התחלה של משהו חדש קודם כל!!! ומה הקטע שלך להתלונן?!!...........גם את שיר רצית להעיר את הפורום ילאה קדימה......... שמעון עברת טסט?

L i r a n 5

New member
יאללה דיון מוות

אתם מאמינים בגלגול נשמות? אם כן, מה לדעתכם הייתם בגלגול הקודם? מה תהיו בגלגול הבא?

למעלה