פורום מת.. אז- משחק!

asafz8

New member
פורום מת.. אז- משחק!

מישהו כותב משאלה זה שעונה לו צריך להרוס לו את המשאלה ולכתוב משאלה חדשה וכן הלאה.. דוגמא: איש א': אני רוצה שתהיה לי מורה מגניבה איש ב': אתה תאהב את המורה שלך תתחברו וממש תבין אותה עד שיום אחד תגדלה שהיא רצחה 5 ילדים והיא מבוקשת ע"י צבא סין. (איש ב' כותה משאלה והבא שאחריו צריך להרוס אותה. אז אני אתחיל המשאלה שלי.. שיהיה לי 10,000,000 דולר $$$$$$

wizibusy

New member
אוקי, אני אזרום.../images/Emo8.gif

יש לך 10 מיליון דולר, אתה מאוד מאושר ומתחיל לקנות הרבה דברים(אלקטורניקה, 4 בתים בעולם ופנטהאוז בוונקובר, ומספר תמונות ענק של טומי לפיד). יום אחד אתה מתהלך לך בפנטהאוז עד שאתה נתקל בתמונתו של טומי, כהרגלך אתה הולך לנשקו, אך ברגע חפוז אחד התמונה נופלת עליך וגורמת לך חבלות קשות(שלא לדבר על הרפס). והמשאלה שלי...שיהיה שלום עולמי ושפריס הילטון תהיה נשיאת ארה"ב.

UnderTown

New member
אררר...

פריס הילטון נשיאת ארצות הברית. כל העולם חי בשלום והרמוניה. אך אבוי, יום אחד מגלים קלטת לוהטת של הנשיאה יחד עם בראד פיט, ומתעוררת בהלה המונית של כל העולם להשיג את הקלטת. המשאלה שלי... שהלהקת רוק אלטרנטיבי שלי תצליח בכל העולם, שכל הדוסים יחזרו בשאלה, שלימור לבנת פתאום תחליט שהיא לא מתאימה לתפקיד שלה, ושאני אשיג גיטרת טום אנדרסון קלאסיק דרופ טופ ומגבר פנדר פרינסטון. אני די צנוע, לא??

asafz8

New member
זה קשה.

(קודם כל קראתי בבלוג שלך על הלהקה..) הלהקה שלך מצליחה בכל העולם כולם הולכים לראות אותם ומתלהבים מהם נורא! הבעיה של הסולן שהוא שתיין מופרז יום אחד כשהם מופיעים נשפך לו קצת ספירט על הרצפה קצת לפני ההופעה (97% אלכוהול) באותו הזמן לבאסיסט נופל הסיגר מהפה, הסיגר מצית את כל הבמה ע"י האלכוהול ואווץ'.. לימור לבנת תגיד שהיא לא מתאימה לתפקיד שלה ומתפטרת אותה יחליף, הבן שלה. זהו אין לי כח יותר.. משאלה חדשה: שיפסיקו לעשות ניסוים בחיות

נטלי 100

New member
אז אני יהרוס לך.. אה אה אה...

הפסיקו לעשות ניסוים בחיות ולכן עברו לבני אדם.. לאט לאט בני אדם מתחילים למות, מחלות מתפשטות.. ____________^_^^^_^____^^_____________ וכל הגזע האנושי נמחק מעל פני האדמה! ______________________________________ רות סוף ~נטלי~

למעלה