פורום משוב (ימח שמו) תפציצו בתגובות לפשע הנתעב הזה שבוצע בפורום
T Treker New member 18/3/04 #6 שלום לך באמת... מה קורה בגולה יש איזה פוגרום חדש ציירו לך צלב קרס על הדלת
G Gixxer600® New member 18/3/04 #7 למה על הדלת../images/Emo35.gif בתור קצין בSS יש לי אחד מסביב לזרוע
B beatman Member 18/3/04 #11 רק חשבתי עליך וכבר באת ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif התכוונתי שאת כאן כי כתבת לפני זמן קצר. אגב לאיפה נעלמת ???
רק חשבתי עליך וכבר באת ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif התכוונתי שאת כאן כי כתבת לפני זמן קצר. אגב לאיפה נעלמת ???
א אחות שלו New member 18/3/04 #13 כן כן, התירוצים... לאיפה נעלמתי ? שאלה מצוינת. למען האמת, לשום מקום. אני פשוט הפסקתי להסתובב פה בגלל תת רמה ויובש עצבני. לפעמים אני קופצת מרוב געגועים עזים - ומגלה שאני לא תותחית בעיניך. טוב נו, אני את הדמעות שלי כבר הזלתי.
כן כן, התירוצים... לאיפה נעלמתי ? שאלה מצוינת. למען האמת, לשום מקום. אני פשוט הפסקתי להסתובב פה בגלל תת רמה ויובש עצבני. לפעמים אני קופצת מרוב געגועים עזים - ומגלה שאני לא תותחית בעיניך. טוב נו, אני את הדמעות שלי כבר הזלתי.
א אחות שלו New member 18/3/04 #20 נוזל רקוב ומוזנח ?! עם כל הכבוד, אני מטפחת את מערת האהבה שלי ומשאירה אותה טריה ורעננה לכל אחד שיגיע. איך אתה מעז לקרוא לנוזלים שלי רקובים ומוזנחים !?
נוזל רקוב ומוזנח ?! עם כל הכבוד, אני מטפחת את מערת האהבה שלי ומשאירה אותה טריה ורעננה לכל אחד שיגיע. איך אתה מעז לקרוא לנוזלים שלי רקובים ומוזנחים !?