פורום מצנחי הרחיפה

manobella

New member
פורום מצנחי הרחיפה

הודעה זו נכתבה במקור ב- 1 בנובמבר אך עקב תקלה טכנית מתפרסמת רק כעת: שלום לכולם, שמי אלי, במקור משרונה. הייתי מראשוני הענף בארץ (1987, תקופת ZOOM, יאיר שחר, ...) והחלתי לצנוח בעודי צעיר למדי (15-16). הפסקתי להיות פעיל לפני שנים רבות, כשעזבתי היתה אגודה קטנה, חמימה(!!!) עם הרגשה של בית. אפילו נידבתי יום עבודה וטרקטור להכשרת האתר ביבנאל. נכנסתי היום לפורום מתוך כוונה תמימה לשמוע על פעילויות ואולי לעשות איזה רענון או השתלמות ולחזור לענינים. אני חייב לציין שהופתעתי לשלילה. אנשים מה קורה לכם תתעוררו, במת הפורום הזה מיועדת לעזרה הדדית לא להשמצות, לשיתוף של ידע מקצועי ובטיחותי ולא לחיפוש אשמים. בן אדם שואל על האתר של יבנאל ואתם לא עוזרים לו? מה זה איזו מין התנהגות זו? אנשים תתבגרו!!! ארס תשמרו בבטן, ואם ממש בא לכם להוציא אותו יש מספיק חוגי אגרוף. לא כאן!!! ובטוח שלא משיקולים כספיים או פוליטיים. אתם מוזמנים לגשת לפורומים אחרים ולראות את התנהגות האנשים שם. ראו למשל פורום צלילה. ממש תענוג אנשים שם הם אחד בשביל השני ולא אחד נגד השני. חבל לי לראות שספורט שאהבתי נורא הפך לפוליטיקה מכוערת. נראה לי שזה לא מעט בגלל כסף. בשביל כסף עובדים! מקווה שה"הטפה" שלי הזיזה משהו אצלכם ושתטרחו להעיף מבט בפורומים אחרים. אלי

יעקב ג

New member
אלי זה לא מדוייק, ואל תלך שולל

אלי שלום אני די ותיק באגודה למדתי לרחף בזום כמוך על מצנח בול ! אל תתטעה בקשר לאגודה, זאת חבורה נהדרת ומפרגנת, חלק גדול מהווי האגודה נעשה באתרי ההמראה, כשיושבים וממתינים לתנאי רחיפה, אתה מוזמן לחזור ולהצטרף לחבורה ואני מבטיח לך שלא תתאכזב, מה שאתה רואה כאן בפורום לא משקף כלל את האוירה באגודה,יש כאן כמה אנשים חלקם או רובם אינם חברי אגודה, והם הופכים את האתר לסדום ועמורה ! הם מיעוט קטן המופיע כאן כרוב דומננטי אבל אל תתטעה ואל תתן לקבוצה הזאת להטעות אותך. חבל שכך אנחנו נראים בחלון הזה !! אבל זה באמת חלון המעוות כליל את המציאות באגודה,ולצערי הפורום הוא חופשי לכל אחד, והעיקרון איננו מאפשר לסנן ולסלק, התוצאה היא שכיום חברי האגודה מרחיקים עצמך מהאתר הזה, אני ממליץ לך להכנס לאתר האגודה למצנחי רחיפה ולפורום הבטיחות של האגודה, שם התמונה קצת אחרת, להתראות באויר יעקב גרזון

חפץ אשר

New member
פורום האגודה

יעקב ידידי ""גם אני למדתי בזום"", ולראשונה נכנסתי לפורום לפני מס´ ימים. כמו אלי, פשוט ניגעלתי.

למעלה