פורום מצויין!

• פותח הנושא Yai7
  • פורסם בתאריך

Yai7

New member
פורום מצויין!

1.ברכותי על הפורום הנפלא! התשובה לכל עושי הצרות למינהם! בסיס האם של אלו שרוצים לפרוק את כעסם על האוכלוסיה... בתור מגלומן לשעבר אני ממש שמח בשבילכם, כי אני עדיין טיפה גדלן וכל זה... אז מה נשמע ככה? =) 2.אתם יודעים דרך אגב שאפשר להפטר משגעון מגלומני? פשוט... תחשבו מה הצד השני והפחות מפסיד... אתכם! לא חבל קצת? הפסד שלהם... לא שבאמת קיים דבר כזה, הפסד... =) 3. מי כאן מזל גדי?

Yai7

New member
אם כל הזמן תדברי כמו נאהבת זה יעבור

צריך לדבר בנחת ובשלווה ואז זה עובר, לדבר כמו האנשים הסקסיים האלו שאנחנו נגדם ושאנחנו רוצים להחריב את העולם המושלם שלהם ולשבור את חיוכהם נוטפי הגאווה והריר בשלווה שלהם... אז את מדברת סקסי כמוהם כי הם בסך הכל רק בני אדם ואם ה' המזדיין הזה נתן להם לחיות, כנראה מגיע להם, אבל חכו חכו, נראה אם זה על חשבונינו... =) את מבינה? רצינו חלב כמוהם ולא קיבלנו... רצינו להיות יחד איתם בבריכה הזו של הסקס... אבל לנו יש יותר, לנו אין כלום, להם יש... ואם למכעיסי כך... אז, משחק נגמר! שיהנו... לכבוד הוא לי, ששליט המבוך האפל משרת אותם כך. ביננו, כולנו בני אדם, כולנו עושים טעויות, אני אוהב בני אדם ואני רוצה שכולם יהיו מאושרים ובעלי שוויון... רציתי להשתלט על העולם וליצור שלום עולמי פעם כי... את רואה, הכל מלא מלחמות, הכל מלא כאסח, חלב, הרס, כעס, גאווה, חורבן, אלימות, פסיכיאטריה, צבא, דיקטטורה... שלום אין... אז חשבתי לעצמי... אנשים לא רוצים שלום! הבה נתנקם בהם וניתן להם את מה שלא רצו... הבה נראה לה' הזה שלא נתן מקום לאחרים הבודדים, ואם כולם נגדי, אז כמו בהקסגון, מגיע להם ואני אדאג שיהיו בחיים הם.

קפת

New member
תגיד, אתה גם עושה תקשורים?

כי אני חייבת לשאול משהו את נוסטרדמוס. והוא לא עונה לי, הכלב.

קפת

New member
פ'גרת אחותך

אני שולחת, אבל החרא לא מחזיר לי תשובות. כמה אני עוד אשב ליד הסלולרי ואחכה?

למעלה