פורום מעניין

galorel

New member
פורום מעניין../images/Emo42.gif

יש מישהו שאני מנסה לעזור לו ולא מצליחה להגיע אליו, הוא סובל בעבודתו ולא טוב לו ואת העצבים הוא מוציא על משפחתו. ניסיתי לדבר איתו ולהציע לו דרכים, אבל זה כמו לדבר אל קיר. הוא פשוט מפחד להתפטר או שיפטרו אותו כי הוא זקוק לכסף כדי לפרנס את משפחתו ולשלם את כל מה שמסביב. מה היית והייתם מציעים לי לעשות או להציע לו? כואב לי עליו ועל משפחתו, כי בסך הכול הם אנשים טובים. יום נפלא

זהירות !

לא צריך ישר לרוץ ולעזוב את העבודה וחוץ מזה לייעץ זה לא בהכרח לומר לשני מה נכון לו לעשות. אפשר ללמוד לנצל את מצבי הקושי לשיפור ולצמיחה אישית אם תופסים את המצב כהזדמנות ומוכנים ללמוד כלים. את יכולה להפנות אותו לקרוא מאמר מתוך האתר ושהוא יקח את זה משם. בהצלחה לך, אמיר דרור

galorel

New member
תודה על התשובה, אבל...../images/Emo42.gif

האתר שלך מדהים והמאמרים מעניינים. הוא הסתכל על האתר, אבל הוא אומר שזה לא קל להשתנות ושזה הכל שטויות. אז הקשבתי לו ונתתי לו להוציא את כל הכאב שלו, גם אם מבחינתי יש דברים קשים במה שהוא אומר. חבל, שאנשים לא מוכנים להשתחרר מהעבר ומהאמונות שלהם.

בשלות איננה למו"מ

בעבודה הזאת שניתן לקרוא לה בכל מיני שמות, יעוץ, הדרכה, אימון, טיפול, וכו' יש חוק אחד שחייבים להבין אותו לעומק - הבשלות לתהליך. אדם שאינו מוכן - אינו מוכן. אינך יכול להאיץ בו, זה רק מרחיק. אינך יכול לשכנע אותו, זה רק סוגר אותו יותר. אתה רק יכול לתת לו לדעת שאתה שם עבורו, אם וכאשר הוא יזדקק. גם לך עם הרקע בעבודת מודעות הדבר צריך להיות נהיר. אי אפשר לשווק מודעות למי שאינו מבקש. בכל אופן, זאת גישתי. זה לא "חבל שאנשים לא מוכנים להשתחרר" זה באמת קשה ומאיים למי שכך תופס את זה ואל לנו לנסות ולהוכיח שזה אחרת, כי עבורו זה באמת כך. עלינו לקבל את חוסר היכולת שלנו להיות לעזר לכל אחד. יום טוב אמיר דרור

galorel

New member
אתה צודק../images/Emo42.gif

אתה צודק, כל מה שרשמת נכון. תודה על העצות הכנות.

למעלה