מ מיכלי הכי סלב xD New member 25/6/07 #8 ../images/Emo41.gifלא נוח לי בימים האלה . מי שלא נוח לה בימים ששירשרתי , שתשרשר לכאן ת'סימן - ../images/Emo45.gif .
../images/Emo41.gifלא נוח לי בימים האלה . מי שלא נוח לה בימים ששירשרתי , שתשרשר לכאן ת'סימן - ../images/Emo45.gif .
M MaStuLa76 New member 26/6/07 #25 ../images/Emo203.gif../images/Emo45.gif זה לא נוח לי כי הצ'אט שלי לא עובד XDDDDD
נ נופר בוסקילה New member 26/6/07 #26 ../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif אהה זה בצ'אט חח גם ה'צאט אצלי לא עובד ../images/Emo6.gif , ... לא אמממרת . | :
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif אהה זה בצ'אט חח גם ה'צאט אצלי לא עובד ../images/Emo6.gif , ... לא אמממרת . | :
L lililulu New member 26/6/07 #32 בסרגל הכחול למעלה איפה שיש לך לוח אירועים טאגליינס וכל אלה יש לך chatTV בלילה לבן כולם נכנסים לשם ובמקום לבלגן את הפורום במלא הודעות מדברים על הכל שם...ואפשר גם להפעיל מצלמה
בסרגל הכחול למעלה איפה שיש לך לוח אירועים טאגליינס וכל אלה יש לך chatTV בלילה לבן כולם נכנסים לשם ובמקום לבלגן את הפורום במלא הודעות מדברים על הכל שם...ואפשר גם להפעיל מצלמה