פורום מיוחד

liat1953

New member
פורום מיוחד

הגעתי לכאן במסגרת שיטוטי. פורום מאד מיוחד... יש לי המון לכתוב...לצערי הרב... אך רגע...צריכה לנשום עמוק... אעשה זאת ומבטיחה לחזור... מאחלת לכולם יום נעים ורגוע והכי חשוב ללא אכזבות... מה שכנראה לא אפשרי...לצערי ולצערם של כולם... הן כל אחד מאיתנו אינו רוצה להתאכזב... ובמיוחד שיש דברים שמעבר לשליטתנו... שבוע נפלא לכולם

liat1953

New member
אני כאן

חושבת מהרהרת...מתלבטת עם עצמי... איפה להתחיל... ובכן... הכוונים רבים לצערי... אני סלחנית וותרנית ברוב המקרים ועוברת הלאה... לא נותנת למשקעים להעכיר ולהפריע.... כשיש עם מי מלבנת,מבהירה ומחפשת דרך לפתור ... אך יש מיקרים שאין עם מי לדסקס ולשבת כדי לפזר את העננה שהתישבה לה... ולצערי זה לא אחת דוקא בקרב אנשים קרובים מאד... כמו האיש שאיתי...שאינו נותן נתיב ללבן דברים... לקח לי להבין זאת הרבה מאד שנים... אך ...אני מרימה את הראש וממשיכה הלאה... בטח יש כאלה שמרימים גבה ושואלים...למה את שם... ובכן יש לכך כמובן סיבות רבות מוצקות ומוצדקות(לדעתי כמובן)...ולא שאני אוהבת את המצב... כמה קשה לכתוב על כך... ממש מאמץ לא קל...הלב פעום לו בחוזקה... והמון תודה על קבלת הפנים וה-
ים אמא של מיקה ואיתן ושרון

לפעמים אנחנו נימצאים

בסיטואציה ומרגישים שנישאבנו לתוכה בלי שליטה. קחי את הזמן שלך יקירה, את מכירה את עצמך אבל לפעמים מתגלה בנו כוח או תכונה שלא ידענו שקיימים. מיצאי בתוכך את מה שאת מחפשת וכתימצאי את הכוח והיכולת תוכלי לבצע מה שאת רוצה. אנחנו כאן.

liat1953

New member
נמצאים לא במקום הנכון

כן...זה קורה... יש לי כוחות וידוע לי עליהם אך רק במקום אחד לא משתמשת בהם ואולי במכוון...שלא במודע... יש דברים שכנראה חזקים ממני למרות שבדברים אחרים ומאד משמעותיים אני חזקה והחלטית וחד משמעית...אך במקרה זה יש גם כל מיני שיקולים לכאן או לכאן...או לכאן וגם לכאן וכן הלאה... תודה על התגובה החמה והלבבית... מרגשת מאד...

השיגרה היא הביטוחון בהרבה פעמים

לדעתי גם הפעם השיקול של בין להיות לבד ובין להיות יחד עם חוסרים עלה ועשה את שלו אני מבינה את החוסר הזה בשיחה בשותפות בהתענינות בדרך המשותפת הרי לשם כך אנחנו שניים מקווה שתמצאי את הדרך הנכונה לך ועכשיו,כשמצא אותנו, מבטיחה לך אוזן קשבת באופן קבוע כל פעם שתרצי ועל כל נושא שבעולם .

liat1953

New member
פשרות

יש לא מעט פשרות שאנו לוקחים על עצמנו בחיינו...כמובן פשרה לא נעשית מרצון אלא בלאת ברירה...וכמו שאמרת אמא של מיקה ואיתן...הרי לשם מה אנו שניים...אך קורה והשניים לא בדיוק הולכים במקביל...כפי שהיה בשנים הראשונות לחיי הנישואין...כמובן האידליה היא להמשיך לאורך כל השנים לצעוד יד ביד במקביל....להבין אחד את השני...להתפתח יחדיו כל אחד בתחום שלו...ועוד אין סוף דוגמאות של הליכה זה לצד זה... מאד שמחה שמצאתי כאן אוזן קשבת וכמובן גם אני יכולה לא מעט לתרום מניסיוני...רב השנים... ערב נעים

liat1953

New member
מאמצת את המשפט...

האמת ניסיתי כל דבר על מנת לישר...אך לשוא... אולי באמת אאמץ את המשפט...אשלים עם המצב... דבר שלא ממש נראה לי... תודה לך אמא של מיקה ואיתן

למעלה