פורום מועדף

jeackyh

New member
פורום מועדף

שאלה זה שהפורום של עברי הוא ראשון בכל הרשימה זה אומר שהוא דורג ככה או פשוט נכנסים אליו הכי הרבה אנשים מאשר לפורמים אחרים?

vogue15

New member
לא נכון

זה לא לפי אל"ף בי"ת.. זה לפי כמה שאתה שוהה בו, כותב בו וכו'..

נראה לי גם את\ה טועה

אם אתם מתכוונים ל"מועדפים" שיש שם חמישה פורומים, אז זה לפי האחרון שנכנסת אליו, שעולה תמיד למעלה וכל השאר יורדים אחד. לא לפי כמה נכנסת או הפורום עצמו. אם יש מקום אחר עם רשימה אז אני לא יודע עליו.

jeackyh

New member
אבל עברי זה הפורום היחיד שאני נכנסת

אליו ומופיע לי שם גם אקטואליה ודברים כאלה..

מרילנצח

New member
בגלל זה הוא ראשון..

עכברי נמצא אצלך ראשון כי זה הפורום שאליו את נכנסת.. בלי קשר לזמן שהות. אם תיכנסי לפורום אקטואליה גם הוא יקפוץ למעלה...

jeackyh

New member
אבל...

מה שאני אומרת שהוא היחיד בחיים לא נכנסתי לאקטואליה, למה הוא השני? ויש שם עוד דברים מוזרים כאלה..

ZVI Z

New member
אני יודע למה

יש אנשים שמשלמים להם כסף בשביל שיעשו דבברים מוזרים כאלה. סתם מה זה משנה שיש לך אקטואליה?בטח תפוז מדי פעם שמים כמה פורומים

ולאפשרויות ההגיוניות:

1. ייתכן שנכנסת דרך קישור להודעה יפה או משהו דומה, או שנכנסת מזמן. 2. מישהו אחר מהמשפחה שלך. ועוד משהו, מצטער אם אני כותב גבוה, זה תחביב וכיף להרגיש אינטיליגנט, אבל אני לא חושב באותה דרך.

vogue15

New member
אני מתעקש על האפשרות שלי

אני נכנסתי וכתבתי הכי הרבה בפורום זיהוי שירים לפני שבוע בשבוע האחרון לא כתבתי בו ולא נכנסתי אליו בכלל והוא עדיין נשאר ראשון... פורומים שונים כמו עברי לידר (שנכנסתי אליו די הרבה) ודה קולינג התחלפו ונהייו מקומות שניים ושלישיים.. לא ראשונים

למעלה