פורום מדיטציה

OriIdan

New member
פורום מדיטציה

אני נאלץ להעלות את העניין כאן פעם נוספת. הן מנהל הפורום והן הנהלת הפורומים לא מתייחסים לטענות שהועלו בפניהם. מנהל הפורום חסם ללא הצדקה מספר גולשים מהפורום, כל חטאם של גולשים אלו ואני בניהם הוא שהם מתרגלים טכניקת מדיטציה מסויימת וגם כותבים עליה בפורום. בקשות חוזרות ונשנות שלי אל מנהל הפורום לא נענו. בקשות גולשים אחרים אל מנהל הפורום שיסיר את החסימה שלי, לא נענו. מסרים להנהלת הפורומים נענו בהודעה הלקונית "העניין בבדיקה". לא יתכן שהנהלת הפורומים תיתן גיבוי למנהל שמתנהג בניגוד לכללי הפורום שהוא עצמו קבע. לא יתכן שהנהלת הפורומים תיתן גיבוי למנהל שמתעלם ממסרים הנשלחים אליו בנושא. האם יש למישהו כאן הצעה מה עושים? האם יש משהו לעשות מעבר לפנייה חוזרת ונשנית למנהל הפורום ולהנהלת הפורומים?

OriIdan

New member
מתנצל על ההודעות החוזרות

לא התכוונתי להציף, זה בגלל תקלה טכנית שהשרת אמר שחלה טעות בעוד כנראה ההודעה נשלחה ולא הייתה לי דרך לדעת שהיא נשלחה.

תמי 47

New member
תשלח אי מייל להנהלת הפורומים

זה לפעמים מגיע יותר מהר למי שצריך לטפל כאן יש מלא הודעות אז אולי זה הולך לאיבוד בדרך.

שלחתי מסר

כל מה שקיבלתי היה תגובה לקונית "העניין בטיפול". בתחילה לא רציתי לערב את כל גולשי תפוז בעניין אבל לאחר שפניות חוזרות ונשנות אל מנהל הפורום וזה סיפור שנמשך מספר חודשים, לא הועילו, פניות להנהלת הפורומים גם כן לא ממש הועילו, החלטתי להעלות את זה לכאן.

danitd

New member
גם אני נחסמתי

ומה פשעי? כתבתי שוב ושוב בפורום על ההתנהלות הטרוריסטית של מנהל הפורום נגד קבוצה מסויימת של אנשים. כמובן שמנהל הפורום לא אהב את זה וחסם אותי. מה נכתב בסיבת החסימה? "שימוש בשמות שונים בפורום". מנהל הפורום נותן לדמיונות שלו להשפיע. זה התחיל בחסימתו של דוקטור דניאל גליקר מכתיבה בפורום שכל חטאו היה כתיבת הודעה שנתפרשה על ידי מנהל הפורום כהתנשאות כאשר לא היה דבר כזה בהודעה. במקרה שלי הוא חושב כנראה שאני אחד מהאחרים שמתחזה. האם דמיונות ללא אחיזה במציאות וללא הוכחה, הם סיבה מוצדקת לחסימת אנשים? בכל מקרה נראה לי שמדובר כאן באדם מעורער נפשית הנרדף על ידי דמיונות. אדם כזה אינו ראוי שינהל פורום.

Prophet

New member
אני משליך לך בוז

בתור אחד שחובב מדיטציה, עליך להרגיע את עצביך, להרגע, ועכשיו. רק לנשק את כולם,

פורום מדיטציה

קיבלנו את פנייתך במסרים ובמייל ונשיב לך בהקדם. איננו מוצאים לנכון לנהל דיון בנושא בשני ערוצים במקביל.

OriIdan

New member
אכן, לקח זמן עד שקיבלתי התיחסות

הדיון כאן נפתח לאחר שלא קיבלתי התייחסות הן ממנהל הפורום אליו נשלחו עשרות מסרים והוא פשוט התעלם והן מהנהלת הפורומים אליה נשלחו מספר מסרים וגם הם נתקלו בהתעלמות. בנתיים קיבלתי תשובה די סתמית מהנהלת הפורומים האומרת שהם דיברו עם מנהל הפורום ושאין בכלל בעיה עם דיון על טכניקה זו בפורום. אבל העובדות מדברות בעד עצמן: 1. שלושה אנשים שאני יודע עליהם נחסמו מכתיבה בפורום שכל חטאם היה אמירת דברים חיוביים על טכניקה זו. 2. הודעות המדברות בשבח הטכניקה הזו נמחקו 3. הודעות המזלזלות בטכניקה זו או באנשים המתרגלים אותה לא נמחקו וזאת בניגוד גמור לחוקי הפורום האוסרים זלזול בטכניקות או באנשים. 4. מסרים חוזרים ונשנים למנהל הפורום לא נענו בעוד מסרים אחרים מגולשים אחרים כן נענו.

למעלה